Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporunda itiraz süreleri arası mesafe var mı?

hekim20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hepinize öncelikle şimdiden teşekkür ederim .

benim kardeşimin fiziksel engelli bulunmaktadır. 2007 deki raporu % 90 süresiz , 2009 da anneme yeni rapor alması gerektiği söylenerek % 86 olan süresiz bir rapor tekrar alınmış.
Biz son rapora itiraz ederek araba almak için denizli server gazi hastanesine tekrar müracat ettik. son raporumuz % 89 .

Şimdi tekrar itiraz için giittigimizde izmir - antalya ve aydın da ki heyet hastanesinden birisini seçmemiz gerektiği söylendi . bu son hastaneden çıkacak sonuç kesin sonuç mu . yoksa belli bir zaman sonra tekrar itiraz edebiliyor muyuz.

yönetmelikte herhangi bu kanun yok ama . ben yine de bilgisi olanlardan fikir almakta fayda olduğunu düşünüyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi hakem hastaneye sevk edildiyseniz buradan çıkan sonuç kesin olur. İtiraz etme hakkınız olmaz. Dava açabilirsiniz.. Ya da 6 ay kadar bekleyip başka bir hastaneye yeniden başvurabilirsiniz..

Üst Alt