Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporunun onaylı örneği ne demek?

Konular
25
Reaksiyonlar
6
Raporumun çıktısını aldım
Hekimlerin e-imzası var. Başvurularda Engelli Sağlık Kurulu Raporu / Sağlık raporlarının onaylı bir örneği isteniyor. Sadece fotokopisini çektirmek yeterli mi yoksa notere falan gitmek mi gerekiyor?

Sizden eğer örneği istenirse raporu aldığınız hastanesin sağlık kurulu yetkilisinden ASLININ AYNIDIR mühürlü ve imzalısını alırsınız. Ama son raporlar sisteme işlendiği için yani e devlette görüldüğü için buna gerek de olmayabilir.

Anlıyorum. Teşekkür ederim. Ben fotokopi çektirdim ama yine de onaylatayım. Tabii dediğiniz gibi gerek de olmayabilir.

Raporu e devlet üzerinden almışsanız zaten raporun aslı gibidir görür yoksa eğer siz de olan raporun fotokopisini çektirip aslı gibidir mührü ve imzayı istersiniz raporu aldığınız hastaneden.

E-devletten çıkarttığım 1 tane rapor var. Onların da fotokopilerini çektirdim ve fotokopileri kullanmayı düşünüyorum başvururken. Kabul edilir mi?

Aslı gibidir mührü ve imza gerekli. Raporu aldığın hastaneye gidip söylersin.

Üst Alt