Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık kurulu raporunun sonucunu internetten öğrenebilir miyiz?
Kuruma gittim bir karar verdiler ve ciktigimda görevliye sordum 16 Sinan sonra kimliğinizle gelin dedi.. Soracağım şey bir yerden kaç oran verildiğini veya süreli süresiz olduğunu nasil ogrenebilirim
musberat sistem değişti. artık tüm raporlar e-devlete giriliyor ve dijital olarak imzalanıyor. yani raporu elden almak ve imzalatmak, aslı gibidir yaptırmak gibi işlemler için hastaneye gitmek gerekmiyor. fakat bu sisteme yeni geçildiği için tam oturmamış, her hastane sisteme bilgi girişini aynı hızda yapmıyor olsada, bu süre çok uzun olamaz. en son raporumda beni çağırdıkları tarihten önce, ben e-devlet üzerinden raporuma erişebiliyordum. yani sisteme geç değil, erken girilmişti.
bu devirde, hastayı rapor teslimi için çağırmak tam bir saçmalık, benim yaşadığım süreçte bilgi vermemişlerdi, raporunu e-devletten al buraya gelmene gerek yok demeleri lazım. çağırdıkları için saatlerce yol gittim. çalışan, kimlik numaramdan sisteme girip edevletteki belgeyi çıktı alıp verdi. imza yok bir şey yok, milleti ne diye ugraştırıyorlar anlamıyorum. şehir dışından gelenler bile vardı. bu insanlar için eziyet.
raporunu aşağıdaki bağlantıdan e-devlet girişi yapıp görebilirsin, kurulla ilgili işlemleriniz tamamlanmışsa, geriye rapor teslimi kalmışsa, gidip elden teslim alma zahmetine girmeyin. e-devlet şifreniz yoksa, pttnin herhangi bir şubesinden 2tl karşılığı edinebiliyorsunuz.