Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu telefonla aradı ve erken bir tarihte gelmemi söyledi..?

effe

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Gecen hafta heyetten gectıkten sonra bu hafta cuma gunu gelın dedıler ancak bugun saglık kurulundan aradılar yarın 1 de saglık kurulunda olun dedıler anlayamadım benım gıbı telefondan cagırılanlar oldumu acaba merak ettım de...

cvp yokmu

gıdıcem zaten de merak ettım telefondan bılgı vermedılerde

arkadaslar benım gıbı cAGIRILAN olmadımı

Olur tabii,neden olmasın ki...

Son durum nedir?

bugun gıttım tekrar heyete gırdım yıne bır doktor neyın var kazamı cocuk felcımı ortapedı %20 fızık tedavı baska oran yazmıs nororlojı baska oran yazdıgı ıcın ortada bır yol bulamamıslar tekrar benı gormek ıstemısler anlayamadım cuma gunu alırsın dedıler

ortapedı %20
fızık %20
goz renklı gorme bozuklugu oran yazmadı (heyettede goz le ılgılıgı kımse bırsey sormadı.
dahılıye seker 340 cıktı 3 aylık ortalama yuzde 7.3 cıktı trıglerısıd tam adını bılmıyorum oranı 550 cıvarında cıktı dahılıye oran yazmadı (heyettede sekerle yada dıgerlerı ıle ılgılı kımse bır sey sormadı )
norolojı oran yazmdı heyette kazamı felcmı bu takım sorular soruldu kı 2 kez heyete cagırıldım norolojı yuzunden onuda tam anlamadım durum ne olur bılgısı olan varmı ALLAH hepımızın yardımcısı olsun tesekkurler

Hıcbır fıkrı olan yokmu arkadaslar

bulent abı sen neler dıyorsun

%40 üstü alırsın diye düşünüyorum..

yarın rapor sonucunun bır nusnasını bana vereceklermıs alıcam hayırlısı bakalım abı yanlız defterdarlık sevkıyle geldıgım ıcın vergı ındırımı alıcagım soylekı sevk ettıklerı kagıtta rapor sıonucunu elden eslım etmeyınız posta yoluyla yollayınız dıyor ama kurul cuma gunu sonucunu almaya gel dıyor anlamadım

Evet arkadaslar vergı ındırım basvurumda şişli etfal hastanesınden almıs oldugum heyet rapor oranım..
Tip 2 diabetes mellitus %20
hipertrigliseridemi%10
fonksıyon kaybı oranı toplam %28
vermıs norolojı tum vucut fonkısyon kaybı oranı %39

heyetten cıkan sonuc toplam %56 rapor süreklı ıbarelı...

H ehlıyet akulu ara ortezı protezı kullanması gereklı tekerlıklı sandalye kullanması gereklı yazan yerlerde sonuc degerlendırılmedı yazıyor
onu anlamadım bakalım ankara sonucu ne olacak

bulent abı ne dıyorsun tecrubelerıne dayanarak guncel tarıhlıbu rapor ankaradan nasıl bır sonuc alır abı

Ben hasekiden hallettim işlemleri bana raporun ana fotokopisini vermediler, rapor ankara merkez sağlık kuruluna gitti, ama sonucu öğremdim.Aldığım son duyuma göre merkez sağlık kurulu cok yavaşmış .İnşanlah rapor sonuçları 3 aydan evvel adresimize postalanır.

bulent abı yenı tarıhlı %56 oranı %30 kadar nasıl dusuruyorlar anlamadım abı benım basıma gelmez İŞALLAH 9 temmuzda bıttı hersey bugun hastaneytı aradım raporum yollandımı dıye bana bız defterdarlıga yolluyoruz orası ankaraya yoluyor dedı umarım bır sıkıntı cıkmaz arkadasım sanada uzuldum umarum duzelır hersey

bulent abı cevap yokmu

Üst Alt