Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu ve heyetlerinin üstün körü tanı yazması artık son bulsun!?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
632
Reaksiyonlar
351
Devlet hastaneleri sağlık kurulu ve Heyetin üstün körü tanı yazması artık son bulsun?
(Tanımı tanı işte boş kalmasın şöyle yazalım böyle olsun)

ARAŞTIRMA adına herşey kocaman "SIFIR".

BENİM GİBİ BU KONUDAN şikayetçi OLAN VARMIDIR?

ayDÜNYAvazo haklısın ama rapor alma nedenin ne rahatsızlığın ne bilmiyorum. eskisi gibi görsel karar vermiyorlar. ileşme durumunu göz önüne alıyorlar. vea tedavi süreci var iken karar verip puanlaması zaten adaletsiz olmazmı. ben distoni hastasıyım. tedavim yok tıpta cağre pil takmak oda uygun görünürse. ben babam üstünden emekli olucaktım. son altı ay içinde ilaç ve detavi bilgim olmadığı için. bağımlı yazıyor yeni raporlarda. 100 de 9 verdiler. olmadı işim ama kızmadım. somut bilgi istiyorlar. göz tamam. kulak tamam. falan filan. 100 de 70 salla gitsin yok. eskidendi o...

iptekicanbaz

Hiç araştırmadan hiç bu kadar.
OTİZM SPEKTRUM /OKB / ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ

ARAŞTIRMA ADINA HİÇBİRŞEY YOK onu diyordumdu ben.

ayDÜNYAvazo bulunduğun il sağlık müdürlüğüne git diekce ver haksızlık varsa uğraşırım dersen bence mücadele et. vaktinde varsa koşturcak fiziken halinde varsa git ara hakknı.

Üst Alt