Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kuruluna girdim ama hala hangi oranda rapor verildiğini bilmiyorum..?

hayata sarıl

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bi konuda bilgi almak istiyorum.Sağlık kuruluna girdim 11ocak 17,de vergi indiriminden yararlan mak için ama şu ana kadar bir sonuç alamadım yüzde kaç alıdığımı dahi bilmiyorum nasıl nereden öğrene bilirim hastalığım da (romotaid artrit,talasemi ve ortakulak iltahabından ameleyat oldum bunlardan dolayı kurula girdim hala netice alamadım bu konuda bilgi sahibi veya yönlendireceğiniz bi tlf nosu varmı birde bu rahatsızlıklardan ne oran alırım tahmini olarak

ben İstanbuldayım ve burası için geçerli olan sorgulama sitesie EVİS ama ben oranımı aldığım halde bahsi geçen istede herhangi bir sorunç netice göremedim.. Halbuki 1. derece vergi muaffiyeti ön yazısı ve raporum şirketime geldi ve bana da tebli edildi her ne hikmet ise bu sitede yeralmıyor anlamadım çalışıyormu çalışmıyormu kidi diyor çalışıyor kimi diyor çalışmıyor ki bunu diyenlerden biride benim..

çalışmadığı kanaatındayım bende oradan günlerdi bakıyorum bi sonuç yok

Slm arkadaşlar itiraz dilekçesi

tekrar mrb ben vergi indiriminden yararlanamazsam itiraz etmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim hastalığıma gelince Romotait Artrit ve Talasemi hastasıyım ne oranda rapor verirler görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekküeler herkese

Vergi indirimi

herkese günaydın arkadaşlar vergi dairesine müracat ettin sonuç olumsuz çıktı tekrar vergi indirimi müracat etmem için nekadar zaman geçmesi lazım sistemde nekadar duruyor işlemimiz bilgisi olan arkadaşlar varsa söyleye bilirlermi.

Üst Alt