Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulunda dahiliye polikliniği sadece imza ve kaşe vurdu, oran yazmadı. Neden?

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sağlık kuruluna girdim her poliklinik bişeler yazdı ama dahiliye bişe yazmadı acaba heyettemi oran verilecek dahiliyeden heyette verilecekse dahiliye de bana hangi durunlardan oran verir sadece tanisyonmu yüksek kolestorolden de verirmi acaba hiperlipidemi de varda o bakımdan soruyorum

Dahiliye doktoru oran yazmak zorunda.. Heyet sırasında oran yazılmaz.. Yüksek kolestorelden oran alamazsın. Tansiyon yüksekliğini de ispatlaman ve uzunca bir süredir tansiyon hapı kullanıyor olman ve bunu belgelemen gerekir.. Bunun dışında başka bir rahatsızlığın yoksa doktor oran vermez.. geçmiş olsun

ben yalnız biyerde okudum oturanboğa yazmıştı sanırım eğer o doktor heyette değilse oran yazmıyormuş

sarasota kardeşim sana bakan dahiliye dr heyette değilse oranın varsa eğer sonradan yazılır birde bi arkadaş yazmış heyet oran yazman heyet oranı düşürüyorda niye yazılmayan oranı yazmasın veya yazdırtmasın benim başıma geldi sağlık kurulunu drların yazdığı oranları düşürmüştü bir keresindede başka bi hastane rapor alacaktım heyet günü gittim bana bakan dr o gün heyette yok diye beni ger göderdiler o dr sonradan oranını yazmıştı

ha birde hiperlidemiden oran verilmiyor

teşekkür ederim çünkü raporlu kullandığım tansiyon ilaçlarım var fakat dr bakmadı bile sadece kaşeyi vurup bıraktı bende anlam veremedim zaten

Üst Alt