Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulunda oran verilirken tüm hastalıklar dikkate alınıyor mu?

qubse

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık kurulu %40 engelli raporu almak için sadece toplam %40'a mı bakıyorlar yoksa örnek veriyorum ortopedik %40 mı almak zorundayız
Geçtiğimiz Ocak ayında kalça atroskopisi ameliyatı geçirdim. Kalça protezine giden yolu biraz geciktirmek için fakat doktorumun da dediği gibi ameliyatımız %100 başarılı olmadı. Ameliyatta başarı %70 ile sağlandı bu arada. Kalça protezi ameliyatı içinde karar verme aşamasındayız biraz ameliyat sonrası dinlenme için zaman tanıdım kendime
bu arada böbreklerimde üretra darlığı var sağlık kuruluna rapor için başvuruda bulundum şu anda üroloji kalça ortopedinin önüne geçmiş durumda. Üretra darlığı ve nörolojik mesaneden dolayı bir EMG testine de gireceğim aynı zamanda nörolojide bunlar bana engelli raporumda ne kadar katkı sağlar

Toplam orana bakılıyor.Hangi hastalık varsa o bölümlerin verdiği oranlar ile balthazar cetveline göre total oran belirleniyor

Üst Alt