Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulundan randevu alabilen var mı?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Selamlar.Malum engelli raporlarının süreleri yıl sonuna kadar uzatıldı.Eşimin rapor süresi bu tarihte sonlanacak ama maalesef günlerdir Adana da sağlık kurulundan randevu alamıyoruz.Adana da bunu yapabilen var mı?Yada diğer Şehirlerde durum aynı mı?Randevu alamama olayı bu şekilde devam ederse sanırım çok kişi rapor süresi dolduğunda,raporunu yenileyemediği için mağdur olacak.Şehir hastanesine direk gidip durumu anlattık ama,yapabilecek bir şeylerinin olmadığını söylediler.illede randevu alacaksınız diyorlar.

Ben de merak ediyorum nasıl randevu buluyorsunuz?

Merhaba
Başgedikli hdogan1

182 yi arayıp 15 gün içinde açılacak varsa söylüyor o günü
O gün saat 10:00 da açılıyor ve 2-3 saat içinde hemen bitiyor.Yine 182 yi hemen o gün saat 10:00 dan sonra hemen arayıp alıyorsunuz.
Kısaca 182 arayıp randevu varsa alabilirsiniz ya da açılacağı tarihi öğrenebilirsiniz.

Eskisehirde ben mhrs internet uygulamasi uzerinden cok kolay aldim. Burda 3 hastane rapor verebiliyor. Tek hastane varsa bulundugunuz yerde belki o yuzden zor bulunuyordur.

Üst Alt