Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulundan rapor almaya giderken yanımda evrak götürmeli miyim?

Aykuttb

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selam herkese 18 Haziran sabahı göztepe hastanesine sağlık kuruluna randevu aldım. MS hastası olduğum için %40 rapor ile emekli olmak istiyorum. Sağlık kurul için yanımda herhangi bir evrak götürmememe gerek varmı foto vs.

Yardımlarınız rica

Kimlik fotokopisi 5tane resim bulundur gittiğin gün gene randevu verirler size muayene için önce girişini yapar

Msden biraz zor alırsın 40

Tek hastalıktan zor

Aykuttb

elinde test ilaç raporu tahlil gibi evrakların varsa yanında bulundur. muayene olduğun doktorlara gösterirsin. bazı hastaneler resim ister. bazılarıda orada resmini çeker.

sedef hastalığından %30 alan tanıdıklarım var. MS hastalığını tek başına ms gibi düşünme.
Omurilik ve Gözümde atak geçirdim. Çift bulanık görme, idrar vs yorgunluk, gç kaybı ve pisikoloji sorunları yani ms hastalığını tek hastalık gibi düşünme. Bu hastalık başlı başına %30 eder ciddi bir hastalık çünkü.
Derin ve Gizemli bir hastalık bu...

Bizim akraba alamadı işlh alırsın

Geçmiş olsun şifanbol olsun

Akrabanız Ms hastasımı. Bu hastalıkta bir kıstas var sanırım. Omuriliğimde plak var benim bu bile başlı başına bir oran olması lazım diye dünüşüyorum.

Hmm o hastalığıda ekletirsin

30galiba

Yada üzeri

40ı geçememiş

Tek msden

çok geçmiş olsun

ms farklı bölgelere etki edebiliyor diyorum ya gizelmi bir hastalık ve herkeste farklı seyrediyor

Seni rahatsz eden hepsini belirt herşeye vuruyo ms

Sizede geçmiş olsun

Üst Alt