Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulundan verilen raporun oranını Ankara düşürebilir mi?

aydin.gün

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam

Sağlık Kurulundan verilen Raporun Oranını Ankara düşürüre bilir mi?
Ben Sağllık kurulundan 60% Rapor aldım ve bunu Vergi Diresi Vergi indirimi icin Ankaraya yolladı.
Bu Oranı Ankara düşürebilir mi ?

Ankaradan cevap ne zamen gelir?
Ben Rporumu 11.09 Vergi Diresine verdim, Takipte 12.10 ''Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor'' yazıyor

eğer raporunuz sakatlık oran cetveline göre verildiyse ve baltazard yöntemi ile hesaplandıysa düşmez.
ankara dan 20-25 günde sonuçlanıp vergi dairesine geliyor.sizin sonuçlanmıştır. ancak istanbul vergi dairesinde yoğunluktan dolayı bekliyordur.

0312 415 3205-06 nolu telefondan rapor sonucunu öğrenebilirsiniz. evisste bu ayın 15 i gibi görünür.

Öncelikle Cevabınız icin Teşekür ederim.
Raporun neresinde bu ayrıntılar yazıyor?
Yani nasıl hesplandığını nereden öğrenebilirim?
Evis Websitesinden sorduğumda ''Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor'' yazıyor

google dan sakatlık oran cetveli olarak yazın.orada hastalığınız ile ile ilgili verilmesi gereken oranlar yazılıdır.
raporunuzda poliklinikler tarafından verilen oranlarla karşılaştırın.doğru ise problem yoktur. gerçi kurullar bu oranları doğru vermeye özen gösteriyorlar. ama yinede karşılaştırın. hastalıklarınız neydi?

Ankilozan Spondolit hastsıyım ben ve Ameliyat oldum

Arkdaşlar Erken Emeklik icin Yaş zorumluluğu var mı?

Ben 1974 doğumluyım
İlk işe başlangıc 1992
Pirim günüm 3800

ne zamam Erken Emekli olabilirim?

Engelli raporunuz ve vergi indiriminiz varsa yaşınızı beklemeden hemen emekli olabilirsiniz.yıl ve prim şartını doldurmuşsunuz.

aydin.gün
%45 VERGİ İNDİRİMİ İLE HEMEN EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ.16 YIL 3760 GÜNE TABİİSİNİZ. PRİM VE YIL ŞARTINI DOLDURMUŞSUNUZ. HEMEN EMEKLİLİK DİLEKÇENİZİ VERİN

Üst Alt