Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık ocağının kararı heyette geçer mi?

YUSUF TÜNEL1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,
sağlık ocağından şeker kolestrol testı yaptıracağım en son sınırdaydı yüksek cıkacağı muhtemel
fakat oradan cıkan rapor heyette kale alınır mı?
En son sağlık ocağında sınırda cıkmıstı doktor az dikkat et diye geçiştirdi.
Nerde yaptırmak mantıklıdır sizce? Raporu kararı heyetın dıkkat alacağı neresi olur ki?

poliklinikler geçerli mi? yada kesın devlet hastanesımı olmak zorunda?

Hayır Devlet Hastanesinden almanız gerekli..

G-Pankreasın endokrin fonksiyon bozuklukları
1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus %20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus %30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan,komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus %40

NOT: Komplikasyonlar Balthazard Formülü ile eklenir

Günaydın cevap için teşeşkkürler,

Pekı bu ölçümler için önce göğüs bölümünden randevu alıp mı gitmem lazım cunku bu sabah gıttım kan aldırmaya fsm devlet hastanesine doktorun buraya yönlendırmesı gereklı dendı sız ıstediğiniz üzere gelip buraya alamazsınız doktor yollaması lazım dedi bilmemekle beraber tamam dedim.
süreç öyle mi işliyor bilen var mı?

sağlık ocağı olmaz. poliklinikte zaten rapor için tek tek muayene olacaksın. sonra heyet gününde ona bakacaklar. bu engelli ehliyeti almadan önceki heyet içinde geçerli. benim rapor 2008 yılına ait. ankara hast. verdiği raporu devlet kabul etmişti. sonradan ankara hast. rapor alan kişilerin raporlarını kabul etmedi. ibni sinadan almamızı belirttiler. 2008 den beri ibni sina raporum var. bu ara gidip engelli vergi indirimi için engelli raporumu yeniletmek istiyorum.

Üst Alt