Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporları artık 3 günde veriliyor mu?!

fiko

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben şim di vergi indirimi için deftardarlıga muracat ettim beni hastaneye sevkettiler muayenelerden sanra saglık kuruluna girdik cuma girdik pazartesi sonuc belli olur dedıler yanı gelip raporu almamı ıstediler bukadar kısa surede verılıyormu acaba yeni yasada böylemi üçgün içersinde veriliyormu rapor üç ay falan sürüyo dediler acaba ben mi yanlış bişeyler için mi saglık kuruluna gırdım

o hastanenin raporu Ankara Maliye'ye gönderme ve size geri dönüş sürecidir..

heyet raporu defterdarlığa gönderiyor oradanda Ankara'ya.tekrar Ankara'da heyete giriyor ve tekrar bulunduğunuz defterdarlığa geliyor..oradanda çalıştığın iş yerine bilgilendirme geliyor..

teşekkürler kelebek bu olay yani 3 ayı fılan buluyo dıyorsun

o kadar sanmıyorum 1-2 ay civarı gelir

istanbuldayım 3.5 ay oldu daha elime geçmedi indirim belgem heberini aldım onaylanmış istanbul maliyedende geçmiş işyerine gelmesi iki haftayı bulurmuş kaplumba hızı yani

bende girmiştim 45 gün gibi sonuçlanmıştı ama tabii sonuç istedigim gibi çıkmamıştı

Üst Alt