Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporları onaylandıktan sonra e-Nabız'a mı e-Devlet'e mi düşüyor?

cakir59

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
bugün evrakları sağlık kuruluna teslim ettim, 10-15 güne çıkar dediler, rapor e-nabıza mı yansıyacak yoksa e-devlete mi?

İkisinede aynı zamanda zaten e-devlette sağlık bakanlığı sisteminden çekiyor.
Heyete girdikten 48 saat sonra çıkar rapor.

bugün evrakları teslim ettim, 10 gün de çıkar dendi.
ben bu rapor ile engelli kartı nasıl çıkaracağım.

Benim 4 günde e-devlete düştü. Engelli kimlik kartı başvurusunuda edevletten yaptım. 2 dakikanızı alır.

bende bu link üzerinden dün yaptm bakalım.. kaç güne gelecek görelim

Heyete girdikten sonra 2 gün içinde e devlet ve e nabızda raporunuz gözükür , bende yeni rapor aldım .sistem çok değişti artık elimize rapor vermiyorlar e imzalı rapor lazım oldukça e devletten çıktısını al.

cakir59 edevlette başvururken adresiniz güncel mi buraya mı gelsin yoksa başka bir adrese mi diye soruyor zaten oradan görebilirsiniz

Gelmedi, edevletten bakınca kart bilgilerini görebiliyorum ama ulaşan bir kart yok

E devlet üzerinden yapılan engelli kimlik başvurusu sonrası il veya ilçenizdeki sosyal hizmetlere 2 adet resimler birlikte gidip oradan hemen çıkartabilirsiniz. E devlet sadece çn başvurudur....

TrankoBuskas

daha çok bekleriz,
ne kadar olduydu senin.

E devlet üzerinden yapılan engelli kimlik başvurusu sonrası il veya ilçenizdeki sosyal hizmetlere 2 adet resimler birlikte gidip oradan hemen çıkartabilirsiniz. E devlet sadece çn başvurudur....

bende bu link üzerinden dün yaptm bakalım.. kaç güne gelecek görelim

seyretal

e-devlette neden teslimat adresi girdik o zaman?

Engelli kimlik kartı eve gelir mi?
Vatandaşlar engelli kimlik kartına "https://www.turkiye.gov.tr/ashb-engelliler-icin-kimlik-karti-basvurusu" linkinden başvuruda bulunabiliyor. Düzenlenen kimlik kartı, kişilerin, başvuru esnasında beyan ettikleri adreslerine ya da MERNiS'te kayıtlı olan adreslerine 15 iş günü içinde gönderiliyor.

dün direkt il müdürlğüne gittim 10 dk içinde verdiler hocam. e devletten başvuru yaptığımı söylemiştim onlar şuan sisteme düşmyormuş sanırsam bekleme direkt il müdürlüğüne git

erenalic
il müdürlüğünü aradım başvurun yok dedi,
ilçe müdürlüğünü aradım başvurun var ama işlemde değil, 20 gün sonra ara dediler.

Kartım gelmeyince bana en yakın kaymakamlığa gittim, sosyal hizmetler müdürlüğüne dedim ben edevletten başvuru yaptım gelmedi, önünde 200 e yakın kimlik vardı basılı, beraber kontrol ettik hepsini basılmış olan hazır kimliğimi elden imza atıp aldım, adrese geleceği yokmuş yani :)))

benimki çıkmadı kontrol muayenesi idi sgk dan sevk alarak hastaneye gelmiştim.

Üst Alt