Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporları Üniversite Hastanelerinden mi, Kamu Hastanelerinden mi alınmalı?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
Arkadaşlar
üniversite hastaneleri bildiğim kadarı ile h sınıfı ehliyet raporunu ucrete tabi veriyor.
bu açıdan daha hızlı olacağını dusunuyorum

en hızlı ve en sorunsuz rapor için kamu hastanelerimi universite hastanelerimi?
ne dersiniiz?

Aykan;

Raporunuzu aldınız mı, aldınızsa hangi hastaneden aldığınız? Yaşadığınız süreci bizimle paylaşır mısınız? H sınıfı ehliyet raporu almak isteyen arkadaşlara faydası olacaktır vereceğiniz bilgilerin...

Üniversite Hastaneleri ve h sınıfı ehliyet

Dunya ahıret Bacıbey :)
halen almadım
acelem olmadığı için rahat takılıyorum sanıırım

üniversite hastaneleri H Sınıfı ehliyet için rapor veriyormu halen cevap arıyorum?
yarın bir üniyi arayıp sormalı

Bir arkadaşımız yakın zamanda üniversite hastanesinden almış raporunu.. Alınabiliyor yani..

Sağlık Kurulu Raporunu Özel Hastenelerden almayın. Ehliyetinizi alacağınız ilin sınırları içerisindeki tam teşekküllü devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden (Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi) alınması gerekiyor. (Ben Afyon ünv. hastanesinden aldım 110 TL ücreti var dediler önceden alınmış özürlü rapor fotokopisini verince ücret almadılar)

İlgili bölümünü alıntıladığım konunun linki: http://www.engelliler.biz/forum/oze...batli-otomobil-alma-tecrubem.html#post1281179

Üst Alt