Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporlarındaki tutarsızlığın sebebi ne olabilir?

perenay33

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
:confused:maliye sevki ile %32 verdiler kendim muracat ettım 96 tl aldılar % 55 verdiler neler oluyor anlayamıyorum lutfen birileri beni aydınlatsın bu rapor bır işe yararmı

kendi imkanlarınızla aldıgınız rapor ile tekrar vergi ind. için müracat edin ankaradan ne gelecek bakalım

Yeni aldığınız rapor ile vergi dairesine gidin ve müracaatta bulunun.Raporonuzu kabul etmeseler, yeniden Hastahaneye sevkinizi isteyin.

ankara onay istemeyecek ssk kabul edecek hepsi yalanmıs malıyedekı bayan dedi ve raporuda kabul etmedıler biz sevk edecegız diyorlar kafam iyice karıstı

Bekle... Birkaç ay içinde konuyla ilgili gelişme olacak. Hastane raporları doğrudan kabul edilebilecek...

evet bekle arkadaşım bülent abinin dedigi gibi

bulent bey ben 35 yasındayım engellilerin haklarından gecenyıl haberim oldubenim ugrasım askere gıtme sakatsın ehlıyet alamazsın bisiklet surme gece rahat yuruyemezsin deyipte iş rapora gelince sakatsın diyenlere karsı şimdi elimde iki rapor var ikisiyle bir dava acsam diğer arkadaşlara bir yardımım olurmu yollarını acabilirmiyim birde kimi dava edecegim maliye mi hastane mi yoksa kafasına gore rapor veren doktorumu

Teorik olarak elindeki yüksek oranlı raporla defterdarlığa başvurup, vergi indirim talebinde bulunabilirsin hemen. Rapor maliye sağlık kurulunca değerlendirilir vs.vs. Gerekirse hakem hastanesine sevk ederler... Bence yeni rapor usule uygun ve cetveldeki oranları yanıtıyorsa, kesin onanır.
Bekleyin dememin nedeni, beklenen düzenlemeyle maliye sağlık kurulunun kısmen devreden çıkarılacağına dair söylentilerdir.

Üst Alt