Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu adaletsizliği!..

seropolat

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
yeni yasadan sonra 3 defa rapor girişimim oldu ancak yine olmadı .3 raporda da farklı hastalıklarım yazıyor. bir dr yazdığı rahatsızlığı diğeri yazmıyor???? sadece neyin var diye soruyor dr gerekli olan mr yada röntgen istemiyor nasıl benim rahatsızlığımı anlıyorlar anlamıyorum.
en son rapor denemem de özel bir hastanede check-up girip mr lar röntgenler raporlar ile gittim .bunları gösteririm diye inanın çoğu bakmadı bile .belki özel hastane abarttı diye düşünebilirler ona da ok ama kendileri tetkik istemedi .gerçekten engeli olan kişiler bunu ispatlamak için kendilerini paralıyor ama anlatamıyor .gördüğümüz tutum da cabası.Bakış açıları kolay yoldan maaş almak istiyor yada ucuz araç almak istiyor düşüncesi hakim anladığım kadari ile .
bu forumu eminim biz engelliler dışında kimse okumuyor .Kimse sesini duyuramıyor siyasi partiler parti programlarına hepsi koyuyor mağduriyet var farkındayız gidereceğiz diyorlar ama icraat yok.
Bu konuda o kadar haksız olaylarda duyuyoruz ki eminim herkes tanıktır ve duymuştur. %40 az bir şeyi kalanlar diyabet yazdır diyorlar teste giriyorlar açlık kan şekerini ölçtürürken glikoz alıp giriyor hali ile yüksek .neden haksızlık olsun arkadaşlar ne isek o yeter ki doğru tetkikler olsun .engellileri başka yola hile yoluna itiyorlar.bu şekilde emekli olan çok insan duydum birde akıl veriyorlar böyle yap diye .hakkım değilse yapmam yapmadım yapana da yaptığı haksızlıktan dolayı da affetmiyorum
bana verilen sürekli bir rapor var bu engel gerilemeyi bırak, ilerliyor yıllara göre bu oran azalmaz aksine artar.ama bu sisteme göre hastalık geriliyor yakında sağlam oldun diyecekler diye korkuyorum açıkcası
bu raporu vericek kişiler kurumlar gerçekten tetkik yaparak özürlülük ölçü tablosuna bakarak yazsınlar .yazılan her şey yoruma açık bu durumda heyet de işine geldiği gibi yorumluyor (işine gelen rapor vermemek)
inanın bıktım artık arada kalmaktan engellimiyim değilmiyim ?
ben inanmıyorum bu tabloyu herhangi bir dr inceleyip buna göre yazdığını !! oran veriyorlar tabloya göre yazmadıkları için de vergi dairesi bu tabloya göre baktığı için se düşürüyor .
işimiz gerçekten zor arkadaşlar devlet bizi iyileştirmeye çalışıyor ama olmuyor işte aksine ilerliyor rahatsızlıklar .keşke iyileşmiş olsak ama olmuyor işte .
Yılmadan devam edeceğim rapor mücadelesine ne kadar sürerse sürsün .Haklılığımı ispatlayana kadar devam edeceğim .belki bir gün dr lar insafa gelip doğru olanı ne ise yazarlar .

Saglık bakanlıgı bu konuya ciddi el atmalı bence bu yazdıklarınızı bimere yazın hastanede yatmamış etmemiş daha önceden tedavi görmemiş kişilere kesinlikle rapor verilmemesi lazım bide şu var bir kişinin 1 hastanede tanısı olması yeterli olmayacak en az 2 yada 3 hastaneden kesin hastalık tanısı olsunki tanıdık vasıtasıyla aldı raporu denilmesin tek yol bu varmı görüşüme katılmayan arkadaşlar bi kişinin hastalıgı varsa vardır kacıncı yüzyılda yaşıyoruz ispat edilemicek ne var hoşcakalın

Son düzenleme:
Üst Alt