Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık raporu aldım ama oran düşük. Yeniden başvurabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar 23 eylülde eütf hastahanesinden %39 rapor verdiler.Tekrar en yakın zamanda sağlık raporuna başvurabilirim.Son verilen raporum 1 yıl geçerlidir diye bir ibare var.
ALBAYSUSİ mrb geçmiş olsun:
Devlet hastenesine baş vurabilirsiniz rahatsızlıklarinızın artığını belirterek yeniden
Engelli raporu almak için eğer sistemde var olan raporunuzu Belirterek başvurunuzu kabul etmezler ise il sağlık müdürlüğüne gidip karara itiraz ederek kurum sevki ile başvurunuz alınır öncelikle bireysel olarak almayı deneyin raporu.
umut2135 Bilgiler için teşekkür ederim ben sadece eütf hastanesinde rapor almak istiyorum uzun süre sürdüğü için hipertansiyona girmedim yani 3 ayda mı 6 ayda mı bir yılda mı başvurabilirim.Son verdikleri raporda 1 yıl geçerlidir yazıyor.Onun için sordun teşekkürler
ALBAYSUSİ mrb üniversitenin sağlık kurulundan net bilgi öğrene bilirsiniz hiper tansiyon neden uzun zamanızı alır anlamadım ilaç raporunuzu gösterirsiniz buna karşılık %10 verilir üniversitede hastanelerde işlemler daha uzun süre biliyor devlette 1.2 günde işlemleri bitirebilirsiniz karar sizin tabi.
Ayrıca sağlık kurulu raporunda saglam raporu alan kişinin tekrar ne zaman veya hangi aralıkla sağlık raporu için başvurabilir. 6 aylık bir süreç ten bahsediliyor doğru mu. ?
cevabınız için teşekkür ederim. Sonuç belgesini almadım henüz. Ama hastaneden pazartesi günü almamı söylediler. Sonuç işlemeden alabilirmiyim. Hastahane verir mi bilmiyorum. 6 ay lik süreç beklemek sorun olacak kesin. Ne yapmalıyım.