Arkadaşlar bir konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şu anda %42 oranında rapora sahibim. Bu raporumu ankilozan spondilit, hafif mitral yetersizlik ve görme kaybına istinaden verdiler. Yaklaşık 1 ay önce de uyku apnesi rahatsızlığım çıktı. Bunun da dahil olduğu yeni bir rapor alacağım. Ankilozan spondilit hastalığıma ait MR sonuçları ve genetik testi sonuçları 2012 yılına ait. Bu sonuçların eski olması sebebiyle, kabul edilmeyeceğini düşünerek, romatoloji bölümünden randevu aldım. Bugün muayene için gittim. Doktor elimdeki sonuçlara baktı ve kan tahlili istedi. Hocam dedim bu genetik testini ve Mr'ı tekrar yaptırmak gerekmez mi? Yok gerekli değil dedi. Daha sonra engelli raporu için kullanacağımı belirttiğimde şu anki halinle rapor alman zor gibi bişeyler dedi. Sanırım sadece ankilozan spondilite bağlı olarak bunu dedi. Dedim eski Mr sonuçlarını rapor almada kullanabilir miyim? dedim. Kullanılır dedi. Daha sonra dayanamadım dedim ki hocam benim şu anda zaten %42 raporum var. Uyku apnesi raporunu da altıktan sonra birlikte yeni rapor alımında kullanacağım dedim. Çok olumlu bakmadı ama bana çok tecrübesi yokmuş gibi geldi. Bana ne önerirsiniz? Eski MR sonucu kullanılabilir mi?