Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu alma süreci ne kadar sürüyor?

esma82

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herşeyin yolunda gittiğini varsayarsak rapor alma işlemi komple nekadar zaman alıyor yardımcı olursanız sevinirim

3 haftayı bulabiliyor.En azından hatırladığım şey bu yönde.

Hastanesine göre değişiyor. Heyet gününün ne zaman olduğunu öğrenin. Eğer MR, tahlil tetkik gibi uzuuun randevular gerektirecek bir durum olmazsa 1 günde bile tamamlayıp heyete girebilirsiniz. Ama garanti olsun derseniz heyet gününden 2-3 gün önce poliklinikleri dolaşın, heyet günü heyete girersiniz, 2 hafta içerisinde de alırsınız.

Heyet gününü öğrenmekte fayda var ama tahlil felan çıkarsa aynı gün yetişmeye bilir öncesinde gitmekte fayda var.
Ben 2 saatte felan hallettim,sonra heyet saatini bekledim.Okmeydanı ssk da

Heyetten sora Ankaraya gidip onaylanıp geri geliyor diye bılıyordum. Heyetten sora direk kullanabılıyormuyuz raporu farklı birşey gereklımı

Kurum sevkiyle almışsanız doğrudan gider, ama kişisel başvuru ise kendiniz vermelisiniz kuruma.

Şimdi şoyle anlatayım kendim rapor almaya başvurdum hastaneye gıttım kuruldan raporu aldım...bukadarmı süreç 2016 ekpss için kullanacağım raporu kurum sevkı falan değil yani ilerıde kullanmak için yada verılen haklardan faydalanmak için

Ankara'ya gönderilmesi vergi indirimi için oluyor, normalde raporlar gönderilmez yani. Heyete girersiniz sonra belli bir gün verirler gelin alın diye. Bu kadar.

Ben hastane raporu verdıkten sora hastanenın Ankaraya gönderip raporu onaylatıp verdıgını zannedıyordum gecerlı olması için

Hmmm iyiymiş ben yanlış biliyormuşum :) çok teşekkurler

Ben ağustos ayında aldım Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinden.Vergi indirimi için perşembe başvurdum okmeydanı eğitim araştırma hastanesine.Aynı gün hastaneye gittim kayıt yaptırdım önce sonra sağlık kurulu bölümüne gittim hangi doktorlara gideceğimi sordular cuma heyet var dediler.Ertesi gün sabah erken gittim önümde 4-5 kişi vardı sağlık kurulundan barkod aldım önce dahiliye sonra kardiyoloji psikiyatri ve ekg çektirdim 2 saatte işim bitti.Sağlık kuruluna biten evrakları verdim öğleden sonra heyete çıkacan dediler.Bekledim saat 13:30 da heyet başladı 15.00 den sonra bana sıra geldi.Raporu onayladılar.Vergi dairesine gönderecez elden sana vermiyoruz dediler.İşim o gün bitti.Sonra hastane,vergi dairesi ankara ,tekrar vergi dairesi 85 gün sürdü dün vergi indirimimi ve heyet raporumu aldım.
Erken gitmekte fayda var.Eğer tahlil vs istemezlerse aynı gün işiniz biter.

bende pazartesi hakem hastaneye gittim sonuc nezaman acıklanır dedim sen önce bi koş bakalım adam bana 5/6 ay sürer diyo sora diğer memura döndüm 1/2 ay sürer diyor hangisi doğru söylüyor arkadaş

bende 06/08/2014 de vergidiresinden sevk aldım ssk okmeydanına gittim 1 günde göz ortapedi fizik cildiye beyin cerrahi kulak (işitmetesti için 1 ay sonrasına gun verdi)

Biraz hastaneye görede değişiyor demekki ..erken başvurmakta fayda var sağolun arkadaşlar

esma nasılsın hani demiştin ya egos rapor işini naptın diye ben devlet hastanesinden % 45 aldım şimdi ise hakem hastanede urasıyorum orası son karar olacakmış psikiyatriye cıktım o beni psikolağa yönlendirdi teste sokacaklarmış beni psikologta

% 45 çok iyi ya ...artık sıkıntı çıkartmazlar sana inşallah biran evvel raporunu alır kurtulursun. Hastanelerde uğraşmak çok zor ,bu süreç senide çok yıprattı zaten

Üst Alt