Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu aslını kaybettim. Ne yapmalıyım?

admeceng

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
saglık raporu aslını kayettim. ancak fotokopileri var ve sakat kimlik kartı var..
aslının başkasının eline geçmesi bir sakıncası var mı

bir de sakatlar için otomobil alacaktım yine saglık raporu aslı istenir mi yoksa fotokopi veya sakatlık kimlik kartı yeterli mi..

şimdiden teşekkürler..

rapor başkasının eline geçince ne yapabilir ki. ben pek birşey yapacağını zannetmiyorum.TC kimlik numarası ana baba adı doğum yeri doğum tarihi gibi hususlar var. bence kimsenin pek işine yaramaz ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. rapor aslı için hastaneyle (ister hasta hakları istersen başhekim) bir görüş. rapor çıkarttığın zaman üç beş tane aslı gibidir kaşesi bastırt hastaneden. aha sana rapor. otomobilim yok o knuyu bilemedim.

raporu nerden aldıysanız o hastanenin başhekimliğine dilekçe verip aslını alabilirsiniz.

aslı mesele olursa...

gülen kız teşekkürler.ben aslını nereden almam gerektiğini değilde kayettiğim aslının ir sorun olup olmayacagı veya gazetelere kayıp ilnı vermem gerekip gerektiğinin cevabını alabilirsem birde,otomobil alırken sakat kimlik kartı yeterlimi,raporun aslının isterlermi diye sordum ama...

Raporun kaybedilmesi durumunda gazete ilanı vb. bir şeye gerek yok.
Raporun aslı olmadan rapora dayanarak hiç bir işlem yaptırmanız mümkün değil.

Üst Alt