Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu başvurumu yarıda kesip daha sonra yeniden başvurabilir miyim?

Furkan_81

Aktif Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
34
Merhabalar.

Engelli Raporu çıkarmak için başvuru yapmıştım. Dün polikliniklerin yarısını bitirdim fakat hepsinden 0 puan verdiler.

osteogenesis imperfecta(cam kemik) hastalığım ile ilgili bir tanım yani bir evrağım bulunmadığı için oran-puan alabileceğim polikliniklerden maalesef yararlanamadım.

Öğrenmek istediğim şu; Rapor başvurumu tamamlamayıp yani diğer polikliniklere gitmeyip bu işi iptal etmek istiyorum.

Ve hastalığımın tanısı konulduktan sonra yeniden başvurmak istiyorum.

Bu süreci nasıl iptal edebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

sağlık kuruluna giriş yaptığın personelin yanına git. Bana da ilk ortepedi ve fizik yüzde 38 i geçemeycek oran yazmışlardı muayene hesaplamışdım o an bende yırtıp atmıştım tekrardan 2 gün ara ile bu sefer plastik cerrahiyi ekleyip dolaşmıştım furkiş :D

yırt at la yeniden kesin tanı ile gir heyete :D 0 puan ben olsam yakardım ben yırtmıştım sen ateşe ver :D

Yusuf islam :)) Aynen tanı için başvurduk genetiğe oradan tanı alıp yeniden başlayacağız. Eyvallah hacı abi .)

Üst Alt