Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu başvurumuzda hakem hastanesine sevk edildik..?

mehmet7171

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar.

annem için engelli raparu için samatya hastanesi saglık kuruluna başvuru yaptım. sonuç %37.
bu sonuça ilçe sağlıktan itiraz yaptım. o da beni m.akif kalp damara hast yolladı. sonuç %46 aldım.
ancak il sağlık beni tekrardan hakem hastanesi k.sultan.s.e.a.h.sev etti. söz konusu hastaneler farklı farklı oran verdi. samatya dahiliye ve genel cerrah %28+10 verdi.m.akif hast ise dahiliye&genel cerrah %40+10 verdi.
ben tip 2+hiper tansiyon+organ kaybı(safre k) kolesterol var. ancak samatya direk tip 1 yazdığı icin rapor düsük çıktı bizde itiraz etti.

şimdide il sağlık hakem hastanesi yolluyor.sebebi nedir.yardimcı olabilirseniz sevinirim.benim ne yapmam gerekli?

@mehmet7171

itirazınız neticesinde 2. hastaneye sevk edilmişsiniz.2 hastanenin oranları farklı olduğundan son olarak hakem hastanesine sevk edilmişsiniz. bu son hakem hastanesinden alacağınız rapor kesin rapor olacaktır.

oraya kadar tamam.ancak benim ilac raporlarimda 10 yıldır tip 1 yazıyormuş.ancak ben şeker hastalığı çıktığından beridir insilün kullanmaktayım.tip 2 olduğumu itirazdan sonra doktor söyledi.ilk başvurumdaki doktor insilün kullanmama rağmen tip 1 yazmış ondan düşük aldık.itiraz ettiğim hastane farkına varmasa bilmeyecektik.birde şu var ben sürekli ilaç raporu çıkarıyorum insilün kullanıyorum halen bana tip 1 yazıyorlar.anlamadım

kesin sonuç oran ne olur sizce? samatya %28+%10 verdi.mehmet akif kalp %40+%10 verdi.hakem hastanesi bu sonuçlara göre ne karar bağlar verir.sizce engelli raporu alabilirmiyim.(h)tansiyon+insilüne bağlı şeker+organ kaybi (safra kesesi)+kollestrol var.

mehmet7171

bu hastalıklarınızın hepsini ilgili poliklinikteki doktorlara söyleyin. bildiğim kadarıyla insülin kullanıyorsanız buna bağlı raporunuz varsa tip 2 olması gerekir. bu rapor son şansınız olduğundan doktorlara hastalıklarınızı tam anlatınki hata olmasın. %40 ve üzeri alabileceğiniz kanaatindeyim.

Üst Alt