Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Raporu Çıkarmanın Dezavantajları nedir?

oguzhan_04

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=Arial Black][/FONT]Abilerim/ablalarım sakat olduğum için sağlık raporu çıkarıp devletin bana sunduğu haklardan faydalanmak istiyorum :) fakat rapor çıkarmanın ilerde bana zararı olur mu?mesela iş bulmada zorluk çeker miyim? ya da devlet ilerde verdiklerini geri ister mi? vs....

oguzhan_04

Her şeyden önce iş başvuruarında vs. bu raporunu beyan etmek zorunda değilsin.

Kamuda çalışacağın zaman da aynı şekilde, beyan edip etmemek senin bileceğin bir şey. Yeter ki görevini yapmaya mani bir durumun olmasın.

peki abi özürlü olduğum kimliğimde ya da plakamda yazar mı?

@oguzhan_04
Yok yok kimliğinde falan engelli yazmaz, plakada da yazmaz.
Ötv muafiyetiyle araç alsan dahi engelli plakaları kalktı artık herkese aynı normal plaka. Ama bu kadar kompleks yapma kardeşim.
Bu ne utanılacak, ne kompleks duyulacak ne de kendini toplumdan soyutlayacak bir neden değil. Ben buyum diye haykırabilmelisin, seni her halinle seven kabul eden eder etmeyene yar saçların lüle lüle, hadi sana güle güle diyebilmelisin, rahat ol...

Üst Alt