Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için bazı doktorlar oran yazmıyor. Neden olabilir?

engellibirey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli raporu için doktorları gezerken bazı doktorlar oran yazarken bazıları da oran yazmadan tanıyı yazıyorlar. Bu ne demek oluyor? Doktor oran yazmazsa % vermeyecekler mi?

Merhaba,

Öyle durumlarda heyette toplanıp görüşüyorlar. Ben uyku apnesi için doktora gittim oran yazmadı, kaç vereceksiniz hocam dedim, heyette verecekler dedi ve %35 aldım.. Genelde ilk dolaşılan doktorlar oran yazmıyor.

Sizin şikayetiniz üzerine oluşacak polikinik doktorunun oranı yeterli olacaktır.Daha sonra heyet kararında bunu yüzdeliğe vuraraktan oran alacaksınız.

yesilsy

%35 le hıc bırseyden yararlanamıyosunuz pekı ne yaptınız yenıden rapor aldınızmı

fasfor

İtiraz ettim rapora.

-Pectus carinatum. Yani göğüs kafesi şekil bozukluğu. Bunun için solunum testi yaptılar test iyi çıktı oran vermediler.

-Kronik gastrit. Doktor buna oran verilmiyor dedi. Sonradan ben cetvelde üst sindirim kanalına ait hastalıklarda ilaç kullanılıyorsa ve ideal kilonun en fazla %10 altında olma. Ben 5 yıldır lansor kullanıyorum ve 178 boy 62 kiloyum.
- 4 yıldır bel fıtığı var. Ama bunada oran verilmedi.

yesilsy

Rezillik vallahı işte o arada kalmak insanı mahvedıyor ne engellı sın ne normal sin Yaşar Yaşamaz diye eskıden bı fılım vardı kımlıgı olmayan bır ınsanını hayatını anlatıyordu komedı tarzında nedendır bılmem hep ona benzetırım bu durumu

Oranlar heyette de veriliyor. Oran vermeyecek olanlar evrağa bulgu yoktur gibi şeyler yazıyorlar.

Üst Alt