Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için durmaksızın para ödemek zoruma gidiyor!?

attex

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Sigortam varken zoruma gidiyor ya ,Devlet hastanesine gidiyorum sağlık raporu çıkarmak için ekpssye başvurayım diye Güya devlet hastanesi allah durumu olmayana yardım etsin, ilk yönlendirdikleri bölüm 50 tl muane ücreti ödettiler vezneye ordan iki bölüme yönlendirildim kadın hast. ve genel cerrahi yine ikisine de 50şerden 100 tl muane ödedik genel cerrahi doktoru bi film istedi ilaçları 100 tl tuttu filmede 110 tl aldılar bitirdiler beni çalışanım sigortam da var faydalandırmıyolar vay efendim rapor özele girermiş istek üzerine ya lanet olsun böyle sisteme,genel cerrahi doktoru o kadar sey istedi özgeçmişimi götürdüm rezil ettiler beni benden yüzde bekleme niye yaptırıyor o zaman tahlil köpek gibi azarlamalarıda cabası sigortamla özel muane görüyorum özel parası yatırdığım halde azarlar işitiyorum

hasta hakları merkezine şikayet et

neye dayanarak diyeceğim adamlar istediğin üzere üzere hazırlanıyor özel bunları yaptırmak zorundasın diyor var mı böyle bi hak ? bilgilendirin beni lütfen

elindeki faturaları kaybetme bimere mesaj yaz seni yönlendirirler ben 1 krş bile vermedim..sadece sağlam raporu alanlarda para alıyorlardu bn alırken engelliden almıyorlar

Bende engelli raporu alıyorum üroloji %60 ı verdi diğerleri ile uğraşyorum ben bimer nedir çok afedersiniz

rapor başvurumda mı bi yanlıslık var engelli kadrosunda iş için yazıyor diğer olanakları da işaretlemedim bu kadar para yatırmışken onlarıda yapmalı mıyım ne bileyim işte vergi hakları vs

Bende sigortalıyım iş için ve araç almak için ikisinde de ssk dan rapor aldım para falan almadılar bi yanlışlık var bu işte ama raporları fişleri sakla saglık bakanlıgına yada ank özürlüler idaresine dilekçe yaz mutlaka paranı geri alırsın diye düşünüyorum.

Benim anlamadıgım başbakanlık özürlü kimlik kartım var iş içinde araç içinde yeniden rapor istiyorlar kartın bi anlamı yok bence.......

atmıyorum zaten hepsini saklıyorum sağlık bakanlığına mı dilekçe yazıcam ben daha önce hiç böyle birşey yapmadım nasıl yapılır ki bi araştırayım hastaneyi şikayette etmelimiyim ?

e-devlet şifren varsa ordan da yazabilirsin yada postaneden iadeli tahatlü gönder bütün evrakların fotokopilerityle birlikte asılları sende kalsın gerekli işlemleri onlar yaparlar

eğer vergi indirimin varsa vergi dairesi aracılığı üst yazısı veya iş kur üst yazısı ile git tavsiyem birdahakine GERCİ OZAMAN bile veriyoruz nasılmı hastaneden beş kuruş çıkmıyor amenna ilk ilaç yazdırdığında eczanede önüne çıkıyor kaç tane dr lara göründü isen dr başına 5 tl çıkıyor bana 55 tl çıkmıştı haksızlık birde vergi dairesi aracılığı ile gitmeme rağmen üst yazıyla ya yüzsüz olup herkesle kavga ederek alacaksın KANUN YASA OLSA NE FAYDA UYGULAYAN OLMADIKTAN SONRA adamlar döner sermaye geliri için yapılıyor tahminim

arkadaşlar hastane para almaması gerekiyor eczanede doktor parası cıkıyor bu dogru ama hastanede para almıyorlar o hastaneyi yıkın başlarına o zman baş hemimle konuşun olmassa saglıkbakanlığına şikayet edin eger bunları boş verirseniz yarın daha büyükleri karşımıza cıkar hakkımız ne ise ona sahip cıkalım

bana 100 liraya aldırdılar ilacı 100 mg 5cclik enjektöre çekti bu kadar kullandığı ilaç gerisini aldı attı çöpe parayı yatırdım yatırdığım gibi bide rezil ettiler sağlığını anlat diyo başlıyorum anlatmaya sus sözümü kesme ben mi konuscam sen mi konuscan diyo muane bile etmediler beni açsalar zaten karnımı görürlerdi şikayetlerimi yaşadıklarımı allah hepsinin belasını versin düştün mü nerden ne koparcaklarını arıyolar raporu elime bi sağ salim alayım hepsini şikayet edicem

başhekim onayladı zaten ondan onay alıp vezneye gittim ben tekin kavak ? ona şikayet etsem değişcek birşey yok bence

bence hemen o hastanenin baş hekimine gidin şikayetinizi bildirin olmazsa saglık banaklıgına özürlülüer idare başkanlıgına oda olmazsa bi avukatla şikayette bulunmalısın yerel gazate heryere şikayet et ortalı ayaga kaldır

siz özürlüsünüz degilmi ? şimdi özürlülerden diş için para alınmıyorda hastanede rapor alınca mı alınıyoo mantıksız

baş hekimin haberi olabilir o zaman üst makama kadar durmuyacaksız

Muane ücreti hastanenin alması gibi birşey yok değilmi gerçekten ortalığı ayağa kaldırmasına kaldırırım ama böyle bir durum varsa ya rapor alan özel muamele mi görüyor hep öyle diyolar hangi bölüme gittiysem ???

Sağlıkta devrim bu olsa gerek :)

gittiğiniz hastane ssk değilmi eger ssk ise alamaz ben burda vermiyorsam sende orda vermemen gerekir neticede ssk aynı yanlışmı düşünüyorum

sağlık sorunumdan dolayı alıyorum sonda takıyorum belli aralıklarla kronik böbrek yetmezliği var üroloji ` verdi bu özür olmuyor mu 15 kez ameliyat geçirdim ben elim kolum tutuyor çok şükür işlerimi yerine getiriyorum ama uygunsuz düştüğüm durumlar sosyal hayatımı etkileyen faktörler çok benimde

Sosyal güvencem var daha önce sigortamla muane olduğum bir devlet hastanesi rapor almaya kalkınca ne hikmetse özelleşti işte devlet hast. tabi ki

Sağlıkta devrim bu olsa gerek :)

anlamadım :confused:

candy crush;
valla diyorum ya açıp bakmadı karnımı para istiyolar bide insanlara küçümseyici bakışları var doktor bana diyor alsan ne almasan ne hastalığımı anlatıyorum vay be öyle mi hadi ya felan yapıyor resmen dalga geçiyor benle

Devrimki ne devrim İbrahim bey soyup soğana çeviriyorlar sonrada adı sağlıkta devrim oluyor.Ama bu daha iyi günlerimiz bence bu şehir hastaneleri bi yapılsın hepimiz göreceğiz o zaman esas devrimi.:)

sağlık kuruluna teslim ettim tahlilleri felan 26sında heyete giricem kaç günde çıkar ordan bilemiyorum da inş başvurulara yetişir :( heyette de para isteniyor mu rapor için bilgisi olan ?

Gerçektende devrim ecevit hukumetinde Sigorta raporlu ilaclardan para almiyordu ve muayne. Ucretleri yoktu simdi birer hepsi parali oluyor kisaca paranla rezillik, hic olmazsa ecevit doneminde rezilligi cekiyordun kuyruklarda ama bir coksey ucretsizdi yakinda özel hastaneler daha avantajli olur Boyle giderse

arkadaşlar ben şimdi ssk hatanesini aradım heyet raporu almak istiyorum dedim raporu ne için alacaksınız dedi o anda aklıma araba geldi bende araç almak için dedim karşıdaki kişi 4 tane resim nufus cüzdan fotokopisiyle başvur üçret yok dedi.tahminim özürlülük derecesi içinde bi üçret almıyorlar heyet aynı yapılan işlemler aynı yani

ankaranın başka ssk hastanesinden alamıyormusunuz aynı ssk gitmek zorunlulugu varmı ?

Üst Alt