Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık raporu için hastaneye gittim. Süreç nasıl devam edecek?
arkadaşlar rapor için hastaneye gittim kurula falan girmedim sorduğumda bu sonuçları bağku sağlık kuruluna göderiyoruz dediler bu işler nasıl yürüyor bilen varsa bildiklerini yazarsa sevinirim teşekürler
Sağlık kuruluna bağkurun istek yaptığı evrakla gidiyorsunuz.Size bir dosya açıyolar ve elinize gitmeniz gereken polikliniklerin ve doktorların adının yazılı olduğu bi evrak veriyorlar..O evrağı götürüp yazılı polikliniklerde ki doktorlara onaylattırıp imzalattırıyorsunuz(genellikle muayene etmiyorlar soruyorlar şikayetini ona göre teşhis.. ) Tüm onay ve imzalar bittikten sonra sağlık kuruluna o evrağı teslim ediyorsunuz.Size heyet gününü ve saat kaçta orda olmanız gereken bir kağıt verip yolluyorlar..Sonrası heyet günü orda olup heyete girmeniz..Süre değişirmi bilmiyorum ama 1 hafta sonra kendiniz rapor almak istemişseniz alıyorsunuz raporunuzu ama sizi bağ kur yollamış size vermezer evrağı direkt bağ kur'a yollarlar..
rapor için devlet hastanerine başvuruyorsun...daha sonra onlar sana liste vererek ordaki doktorlara muayene oluyorsun..muayene olurken rahatsızlığına göre yüzde oranları yazıyorlar....ve belgeyi tekrar kayıt olduğun yere vererek onlar seni heyetin toplandığı gün çağrıyorlar....heyete girerek rahatsızlığına göre %delik raporunu belirliyorlar...benim öyle oldu....