Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için her branştan ayrıca randevu almalı mıyım?

AhmetAli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Ben engelli sağlık kurulu raporu almak istiyorum bunun için gideceğim hastanenin sağlık kurulundan randevu aldım. Bu yeterlimi, muayene olacağım bölümlerdende ayrıca randevu almam gerekiyormu? yoksa sağlık kurulu benim için randevu oluşturacak mı?

AhmetAli Her bölüm için randevu almana gerek yok, heyet olduğunu söyleyince doğrudan alıyorlar.

benim yaptığım hatayı yapma.her hastalığını dahiliyede tek tek anlat - ilaç raporları çekim hepsini elinde tut özel devlet ne varsa. ameliyat izi iç organ kısım ya da tamamı kayıp ise plastik cerrrahiden de alman lazım bana prosedür değişti dediler ama başka hastanelerde %20 bile verilmiş.doktorlar da garip.hakkını sen arayacaksın.ortopedi sorunun varsa fizik tedavide iste .her detayı kaçırma . ben yapmadım sen muhakkak yap heyete çıkmak istiyorum de ve sürekli rapor için diren. anladığım sürekli rapor heyete çıkana veriliyor.benim için hastanede korona nedei ile talep eden giriyordu ve ben direk sürekli verilir diye düşünmüştüm çünkü prosedür o idi kafalarına göre 1 yıl verdiler ben şok geçirince 2 sene yapıldı halbuki tedavisi mümkün olmayan rahatsızlıklarımvar .siz diretin

bu yazdıklarım psikiyatri dışı detaylardır o süreci hiç bilmiyorum

hanifeaydin
benimde tedavisi mümkün olmayan hastalığım var (MS) banada 3 kere 2 yıl verdiler

bu yönetmeliği yapanları Allaha havale ediyorum , gün görmesinler

Üst Alt