Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için heyete girme rekorunuz kaç!?

ks207

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 21 yaşındayım 7 yıldır çekdiğim bi sıkıntı vardı ama engelli raporumu alalı 6 ay kadar oldu ve 3 kez heyete girdim bikere daha girecem hayatımızı kolaylaştırmak ve bize sağlanan kolaylıklardan faydalanmak için bu raporları almak zorundayız hayat boyu acaba daha çok mu lazım olacak bakıyorum ehliyette emeklilikde vs vs baya lazım oluyor benim şimdilik 4 mutlaka daha fazla olanlar vardır benimde zamanla daha da ihtiyacım olacak galiba
hastalığımız yüzünden zaten yetrince ameliyatlar kontroller falan baya hastenelerdeyiz bi de raporlar için hastanelerdeyiz hayatımız hastanelerde geçiyor benim okuduğum bölümde biyomedikal hastanelerle ilgili ama hiç hastanede çalışmak istemiyorum iyice soğudum inşallah başka bir işde çalışmak nasip olur ben 7 yıldır hastanelerdeyim zaten
heyete girme nedenlerim ve almak için uğraşdığım süreler;
1.engelli raporu 2 hafta sürdü
2.askerlik muafiyet 1 hafta
3.h sınıfı ehliyet 3 gün
4.otomatik vitesli araç kullanabilr raporu yarın almak için gideceğim daha

Tersten rekor da bende olabilir: Raporumu bir saatte çıkarttım! :) İnsan evladı bi heyet başkanı vardı... İlk iş onu gördüm. Bana "git polikliniklerde doktorlardan imza al" dedi. Gittim, ama doktorlar burunlarından kıl aldırmıyor! Benim durumumla ilgili olan nöroloji ve ortopedi hemen imzaladı. İlgisiz olan diğer doktorlar bıd-bıdı yapmaya devam etti.
Öğleden sonra heyet toplandı. Beni de çağırdılar, girdim içeri. Heyet başkanı evrağa baktı, "neden buradaki imzalar eksik" diye sordu. Ben de "Doktorların olduğu yere sandalye ile gidilemiyordu, onlar da imzalamadılar" dedim. Heyet başkanı masanın etrafındaki doktorlara baktı ve bastı fırçayı: "madem tekerlekli sandalyeli vatandaş size gelemiyor, siz neden ona gitmediniz. Hem ortada bariz bir durum var, bu kişi omurilik felçli. Sizi ilgilendirmeyen bir hasta. Neden kapris yapıyorsunuz imzalamak için... İşte hasta burada. İsteyen gelsin muayene etsin ve imzasını atsın rapora"
İmzası olmayan doktorlardan birka.ı yanıma geldi sağıma soluma elledi ve herkes imzaları attı.
Yarım saat sonra rapor elimdeydi...

Yaaa! :) Şaka gibi di mi :) Heyet başkanını da tanımam etmem bu arada :)

Alsancak devlet hastanesine 10.30 da gidin tüm heyet doktorları poliklinik yapar gibi bir odada toplanmışlar (engelliler öncelikli)
ve orda 5 dakikada tüm imzaları attırıp öğleden sonra tekrar gitmenize gerek kalmadan bir yakınınız raporunuzu alıyor

benim rekorum 30 dakika
gerçi 10 dakkası rapor, 20 dakkası arabanın gelmesi aldı (park sorunu var ,alsancakın tek kusuru bu )

bu arada oturanboğa, hastanede fırtına gibi esmişsin :))

hah ha ha tam benim konum.. daha önce detayları yazmıştım.. Bağ-kur sevki ile Vergi dairesi sevgki ile , İşkur sevki ile İşyerimden sevk ile ve kişisel müracaat ile heyete girdim Toplam beş defa.. Tabii itirazlar vs ile Sekiz kez heyete girmiş biriyim.. 10 olunca Ödül vereceklermiş.. Doktorlar komple Heyet olarak eve gelecekmiş... Mezdeke eşliğinde oynaya oynaya sağa sola mühür basacağız.. katılım kontenjan ile sınırlı olacak Az sonra....

Supersin kardesim tum olumsuzluklara ragmen hayat dolusun valla tebrik ederim ne diyeyim.Mezdeke esliginde saga sola muhur. :))

selam arkadaşlar daha üçteyim kanımca otuz üçü bulurum heralde sayın oturan boğa gibi bir heyet başkanıda bize denk gelir inşallah bize inanmayan hakir gören dr.ları Allah nasıl biliyorsa öyle yappsın inşallah

Üst Alt