Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için İstanbul'da hastane önerisi olan var mı?

Konular
66
Reaksiyonlar
35
Merhaba
2003 yılında rapor almıstım fakat yeni rapor almam gerekiyor altunzade de otuyorum bu işi en kısa sürede nasıl çzöerim arkadaslar bana hastane önerisinde bulunacak kimse varmı ?

sağlık raporu

sağlık raporunu haseki eğitim ve araştırma hastanesinden veya samatya merkez polikliniklerinden alabilirsiniz

Samatya çok yoğun oluyor diye biliyorum. Şişli Etfal'i de öneriyorlar

arkadaşlar sağ el bilekten yok yurt dışından arac getirmek için istanbuldan rapor almam gerekiyor yanlız şişli etfal vermedi başka bildiğiniz varmı sağ el proteze rapor veren hastane

arkadaslar b.köy osmaniyedeki egitim arastirma hastanesi bence cok uygun. orasini tavsiye edebilirim..

eğer istanbulda oturuyorsanız rapor çıkaracak arkadaşlara şişli etfalı tavsiye ederim

eğer istanbulda oturuyorsanız şişli etfal hastanesinden sağlık kurulu raporu almanızı tavsiye ederim,sorunsuz halledersiniz

öncelikle şöyle anlatayım oradaki görevliler okadar anlayışlı davrandılar
her iki ayaktan engeli olduğum için yürümem çok zor ancak oturarak gidebiliyorum girişte güvenlik şefi bir tekerlekli sandalye ve bir adam yanıma verdi bütün işlemlerimi yaptık emeklerinden dolayı yardımcı olan herkesten bindefa ALLAH razı olsun.

şişli etfal için işlemlerinizi bitirebilirseniz birkaç günde verilir. 2 veya 3 günde..
hasekide erken gün alırsanız işlemleriniz bitirdiğiniz aynı gün veriyorlar
not: hasekide her bölüm yok örnek fizik tedavi

Üst Alt