Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için poliklinikleri geziyorum. Bazıları rapora oran yazıyor, bazılar..?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vergi indirimi için doktorları geziyorum
endoktroji tıp 2 için 100 de 20 verdi
tansiyon için dahiliyeye gönderdi tansiyon yüksek geldi 1 haftalık ölçümler sonucu ortalama tansiyonu 160 a 100 yazdı ve tansiyon ilacına rapor yazdı
şeker hastalıgı ve kollestrol hastalıgınıda rapora yazdı çünkü bu hastalıklar için bu rakkamlar yüksekmiş oran yazmadı oranı saglık kurulu yazacak dedi
gözde de muayne sonuçlarını yazdı bio da ve göz dibinde sorunlar var yazdı görmeyi saggöz içintashihsiz 1mps+7.00 +3.00 95 ile tashihle 0.1 solgöz tashihsiz 0.05+5.00 +2.00 100 ile tashihle 0.3 yazdı yani gözlükle bir göz 10 da 1 diger göz 10 da 3 görüyor hocam oranı yazmadınız dedim onun hesabını saglık kurulu yapacak dedi

evrakları saglık kuruluna teslim ettim saglık kurulu şeker koplikasyonları için nöroloji ve nefrolojide gidecen dediler onlarde filim ve tahlil istediler ve bunlar için ileri bir tarihe gün verdiler onu bekliyorum

benim anlayamadıgım şu şekere muayne eden doktor oran verdi göz ve tansiyonu muayne eden doktorlar bulguları yazdı oranı saglık kurulu yazacak dedi bu normel midir
işlerim devam ediyor evrakları teslim etmedim normal degilse doktorlara teklar gideyim oranları yazdırayım çünkü ben en büyük oranı gözden alacam tansiyonada 100 de 10 veriyorlarmış

Evet arkadasım normal bır uygulama oranları heyete gıren dr.lar verıyor.eger kı heyete olmayan bır dr. Olursa dırek oran yazıyor.bendede nöroloji dırek oran yazdı.dıgerlerı heyet te oran verdı.

sayın bülent bey yazarım elbette
nerolojide filim tarihi bekliyorum nefroloji içinde tahlil ben hastaneye ankaraya gidiyorum sevkliyim bu doktorlara beni saglık kurulu gönderdi benim bu konuda bir talebim olmadı doktorlara neden saglık kurulu beni sizlere gönderdi dedim şeker koplikasyonları için dediler şeker hastalıgı sinir sisteminde sorun çıkarabiliyormuş
doktor bana elinde ayagında agrı uyuşma karıncalanma var mı dedi ben de var dedim işte o yüzden sende tansiyonda hiperlipidemi de var dedi nefroloji yine şekere baglı böbrek koplikasyonu için göndermişler ona bakacaklar
benim anlamadıgım diger doktorların endoktrin doktoru oranı yazdı 100 de 20 diye yazdı göz doktoru göz bulgularını dahiliye doktoru tansiyon bulgularını yazdı tansiyon ilacına rapor yaptı cetvele baktım ilaç antihipertasnif ilacı orada antihipertasnif tedavi gören 100 de 10 yazıyor tansiyon bölümünde fakat dahiliye doktoruda oranları saglık kurulu yazacak dedi bu normal bir prasödür müdür onu da yazarsanız sevinirim degilse odoktorlara bunu hatırlatayım biraz da zamanım olacak

Dahiliyeci sağlık kuruluna giren bir doktor değil belki de... O nedenle yazmamış ve kurula bırakmış olabilir.
Bence siz yine de gidip o doktara sorabilirsiniz.

saglık raporu

bülent bey nihayet saglık kurulu heyetine girdim gözden % 30
tıp 2 den %20 verdiler

tansiyondan rapor vermediler bende hocam yüksek tansiyon var antihipertasnif ilaçları kullanıyorum özürlülük ölçütü cetvelinde antihipertasnif kullanan hastaya %10 yazyor dedim kurul doktorları bunu doktor belirtmemiş teklar dahiliyeye git dediler. ben de gittim durumu düzelttirdim ve raporu kurula teslim ettim
benim gibi 10 kadar arkadaş daha vardı bize kurul sizin durumunuza teklar baktı beklemenize gerek yok dedi ve ankara maliye saglık kuruluna rapor gidecek dedi
bu hastane aynı zamanda hakem hastanesiymiş zannadersem oranım dahiliye tansiyonada % 10 verince 49.6 oldu ayrıca noroloji bana %5 vermişti kurul bunu iptal etti ben kurulun tansiyon hariç oranlarla beraber fotokobisini çektirdim

Üst Alt