Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için randevu alamiyorum! Yardim edin lutfen?

turkmen0

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

ben 56 yasinda omurilik felci C5 im

ozurlu raporu almak istiyorum

bana gece 12 den sonra enternetten

randevu al dediler bir hafta ugrastim olmadi

kaymakaliga gittim onlarda 182 den randevu al dediler

182 yi aradim ozurlu raporu icin randevu vermiyoruz

engelliler randevusus gidin dun bakirkoy devlet hastanesine

gittim randevusus olmaz evinize gidin ve gece tam 12 de randevu alin dediler

allah rizasi icin bu doktor heyetinden bana bir randevu alin

Abi internet e girebilen bi tanidik yokmu yakininda. Internet den randevu almak icin kimlik bilgiler lazim.

bilgisayar var internet de var saglik kurulu randevuya giriyorum gece oniki de giriyorum onikiyi bir dakika

gece butun randevular dolu diyor yani 48 de 48

Ben bugun saglık kuruluna basvurdum randevusuz bazı bölumlere muayne olabıldım siznde oyle yapmanız gerekmıyomu

Hastaheneye git form sana tarıh vercekler randevu tarıhı o zaman gıdersın? bazı hastahaneler INTERNET ıle calısmıyor

Bu konuyu hallettım ılgılenen herkeze tesekkur ederım

ben raporumu çok kısa bir süre önce aldım. izlediğim yolları anlatayım belki size yardımcı olur. 3 resim le hastanenin sağlık kuruluna başvurdum. onlar gitmem gereken bölümleri ve benim gitmek istediğim bölümleri bir forma yazıp fotomu da iliştirip verdiler ben aynı gün tek tek bölümleri dolaşmaya başladım. zaten sağlık kuruluna öncelik veriyorlar gerçekten uzun sürmüyor.mesela dahiliyeye gittiniz kan falan istiyor sonuçlar çıkıyor zaten elinizdeki sağlık kurulu belgesi ile öncelik tanıyorlar. ama mesela ortapediye gittiniz muayene etti ve MR istedi MR bölümüne gidiyorsunuz onlar uygunluğa göre MR randevusu veriyorlar. Ayrıca ilk kez sizden duydum randevu ile gidildiğini belkide vardır öyle bir sistem ama tanıdığım gördüğüm herkes benim izlediğim yolu izliyor Size tavsiyem bu yolu izlemeniz....tekrar geçmiş olsun...

bende 2 ay önce aldım raporumu söyle bir fark var arkadaslar.. haseki hastanesinde sağlık kurulu raporu icin gidiyorun sana form ve tarih veriyolar tabi ben önce bağcılar ssk ya gittim oldan kağık aldın hersey gununde oldu ama sıra geldi bakırkoy hastanesinden engelli derecelendirme sağlık kurulu raporu almaya tam 3 hafta internetden sıra almak icin uğrastılar ( arkadaslar aldı cok uğrastılar ) aradaki fark bu yuzden oluyor arkadaslar

Üst Alt