Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu için tedavi yada hastaneye yatış verirler mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Bir sorum olacak Bu hafta ben Özür oranı için Çekirge devlet hastanesine gideceğim ,
Sorum şu : ben Uyku apnesi rahatsızlığım için Türkan akyol hastanesinden tedavi aldım ve oradan bana Ağır uyku apnesi teşhisi konuldu , AYnı zamanda Astım olduğuma dair ilaç raporu verildi ,

Şİmdi ben Çekirge devlet hastanesinde Puanlamaya gireceğim zaman bana hayır puan vermiyoruz tekrar uyku apnesi için yat derler mi , ya da Astım konusunda elimde bir sürü solunum testi sonuçları var ,ilaç raporum var kayıtlar var ,yeniden hayır kabul etmiyorum tedavi yapalım sonra gel derler mi ..saygılarımla

Bende Çekirge devlet hastanesinde girdim Eylül 19 da diz protez ameliyatı oldum 12 Aralıkta heyete girdim ve ameliyat durum bildiri raporu olmasına rağmen tekrar film dir kandır kardiyoloji sonuçlarım o hastanede olmasına rağmen yine ayrı tetkik istendi. İsteme ihtimalleri var ama çok yeni ise belki istenmeye bilir Ama astım için tekrar çekirgeden tahlil isteyecekler bence

Üst Alt