Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu oranını yükseltmek için izlenmesi gereken yol nedir?

S.Uğur

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben % 36 oranında rapor aldım, ancak itiraz etmek istemiyorum. Bir süre sonra ek rahatsızlıklarımla yeniden başvurma hakkına sahip oldugumu anlıyorum yönetmelikten. Ama süreyi ve akışı belirtmemişler.
Yeniden rapor almak için ne kadar zaman sonra nereye başvurmak gerekiyor.

Sizin de dediğiniz gibi bununla ilgili bir süre yok aslında yani almayı deneyebilirsiniz ama sistemde göründüğünü söylerlerse o zaman 6 ayı beklemeniz gerekir.

teşekkür ederim hızlı yanıt için, veren hastane bir sene sonra dedi ama emin olamadım ben. Aynı hastaneye mi başvuracagım, başka hastane oluyor mu ? İl saglık üzerinden gitme zorunluluğum yok değil mi ?

Aynı hastane sorun çıkarırsa imkanınız olduğu kadar başka hastanelere başvurun mutlaka. İşte şuan sistemi tam oturtamadıkları için, kimisi veriyor rapor, kimisi 6 ay ilâ 1 sene diyor. Eğer bu süreyi beklemek istemezseniz bu durumda İl Sağlık Müd.'ne itiraz ediyorsunuz ve sizi başka hastaneye sevk ediyorlar.

Bilgilendirme için teşekkürler. Hiç itiraz akışına girmek istemiyorum. AS göreceli bir rahatsızlık, tutulum oranı cok objectik tanımlanamıyor. Sorun yaşamak yerinebir 6 ay bekleyeceğim sanırım.

Benim raporumda ortopedik ve süresiz yazıyor. Sol bacakta kısalık var . Ancak rapor amacında hiç bir şey evet işaretli değil. İki madde de hayır var. Durumu bildirir rapordur yazıyor. ÖTV den faydalanmak için bu raporu kullanabilir miyim.

Araç alımı için sadece sol ayaksa engelin, bunun belirtildiği ve 'otomatik vites kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibareli olması gerekiyor raporun. Elinizdeki raporda bu ibare yoksa yeniden almalısınız.

Yok maalesef :( cok acemi kaldım ben bu raporu alırken. Sırf emeklilik amacı ile yola cıktım ve düşündüğümden daha zormuş hastane akışı.
Bir sonrakinde daha akıllıca yaklaşırım :) Teşekkürler bilgilendirme için

Maalesef çok uğraştırıyorlar. :( Ama umarım siz çok zorlanmazsınız yeniden alırken aksilik çıkmaz. Rica ederim. Şimdiden kolay gelsin. Bize de haber verin sonucu mutlaka. :)

İlk sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi ile başvurmanız gerekiyor. Sizi gönderecekleri 2 veya 3 hakem hastanenin verdiği rapor oranlarının ortalamasını alırlar ve size yeni raporunuzu verirler.

Merhaba kelebek hanim, gecen bir ay once konusmustuk.gecen sene hastaneden Aldigimiz sureli %90 rapor verdiler. bu sene ise % 88 rapor verildi ayni hastaneden. il saglik mudurlugune gidip itiraz ettik baska hastanede bize %89 verdi ve suresiz. %90 rapor alamadigimizdan dolayi sizce ne yapmaliyiz.babam akciger kanseri % 80 ve isitme kaybi yuksek % 46 belirtildi.

Kafasinin arkasinda ensesine yakin bir bolgede iri bir beze var buyukce. doktora gidip gostersek sonuca katki saglarmi sizce.

Üst Alt