Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Raporu Yönetmeliği Hakkında Görüşmek İçin Meclise Gidiyorum
Sağlık Raporu Yönetmeliği Değişimi için 29/12/2010 15:00 Mecliste görüşmeye gidiorum arkadaşlar...
16/12/2010 da değişen yönetmeliğe göre halen sağlık raporu alamayan ve engelli sayılmayan arkadaşlar açtığım eski konular kapatılmış desteklerinizi ve sorularınızı bekliyorum...
Selamunaleykum kaderşim sorunlar bitmez ama bir nebze çaba göstermek kutsal bir görevdir çünkü alınan haklardan dolayı hasta arkadaşlarımız ızdırap çekiyorsa bunu yapanlar utansın ve alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyorum elbet karşılığını göreceklerdir öncelikle
1- İnsanın en önemli organlarından biride gözdür tek gözü görmeyen özürlü sayılsın tekrar diğer gözü de gitse dünyayı versen ne yazar
2- Önceki yıllarda verilmiş özürlü raporların vergi indirimi engeli ile erken emekli olamıyan ben ve kardeşlerimin hakkını vermelerini ve yeni heyet istememeleri
3- Yardım özürlü ve ailesini kapsamalı eğitim sağlık ve sosyal yardımların sağlanması özel sektör ve devlet işinde garanti altına alınsın geleceği
4- Yurt genelinde araştırmalar geç kalmadan başlatılmalı hasta olan insanları bulmalı özellikle köylerde öncelikle sağlık ekibi oluşturulmalı ve hasta insanlarımızı bulsunlar mağduriyetlerini gidersinler
5- sosyal hayata var olma inancı geliştirlmeli vergi muafiteyi geniş tutulmalı özürlü tüm haklarını tek raporla halletmeli yeni yasada diyor gerek görülürse tek rara heyet raporu istene bilir madesini kaldırılmalı verilen hak ger ialınmaz madesini boşuna koymuşlar ozaman bir karışıklık var o madeleri iyi değerlendirmeli
6- Özürlüler gece çalıştırılmamalı normal de zararlı gece çalışmak sağlığa açoklamalar bile var doktorlardan ben mağduurum gece çalışamda zorlanıyorum heyet raporu isteniyor tekrar dan zaten var özürlü raporum vardiyaı çalışamaz raporu isteniyor ....
7- 3600 iş günün pirimi geri verilsin bir özürlü 20 yıl çalıştıramazlar sağlam insan bile hasta oluyor ömrünü bitiriyor hasta insanı siz düşünün yüzdelere bakılarak gerekirse direk pirime bakılmaksızın emekli edilsin ağır hastalar
8- özel sektörde olsun devletde olsun çalışan özürlülerin sorunlarını bire bir konuşulup halledilmesi özellikle özel sektör mağdur ediyor
9- Özürlüler daire başkanlığı tek olmalı iki bakan bakıyor o yüzden sorunlar bitmiyor tek olmalı tek söz sahibi olmalı başkan ve yardımcıların sözü geçerli olmalı tek koldan tüm sorunlar araştırılmalı ve en kısa zamanda halledilmeli
şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun inşallah isteklerimiz havada kalmaz selametle
otomobil alımında ÖTV indirimden yararlanmak için %90 şart koşuluyor bu oranın aşağılara çekilmesini istiyoruz ben %80 özürlüyüm ve araba kullanmam imkansız arabaya çok ihtiyacımız var bazen acil ihtiyaçlarım oluyor yollarda sefil oluyoruz o yüzden arabaya ihtiyacımız var ikinci el alıpta arızasıyla uğraşmakta istemiyoruz birkere alıp uzun yıllar tertemiz kullanmak istiyoruz eminim benim gibi çok mağdur arkadaş vardır bunuda belirtirseniz çok seviniriz
Evet sonunda gittim görüştüm dinlediler araştırdılar sorunun sağlık bakanlığında olduğuna karar verdiler...
Yarın Sağlık Bakanlığındayım...
Durmak Yok, Yola Devam..!
polio sekeliyi engelli saymıyolar. Ama biz engelliyiz. Yeni rapora göre engelli değiliz. Güya çözüm getirceklerdi. ama nerde. yine aynı tas aynı hamam. Şu seçim öncesi sesimizi duyurduk duyurduk daha sonra pek bişi yapılcağını sanmıyorum....
abi ben bugün niğde bor ilçesinde ahmet davutoğlu ile karşılaştım kendisine bu raporların 39 olunca bi işe yaramadığından bahsettim 40 olunca bişeyler yapılabiline ceğinden raporu alıp maliye gönderince oranının düşürüldüğünden bağkurda buna benzer yerlerde bu sorunun avrupada farklı olduğunu orana göre uygulamalar olduğunu söyledim bununla ilgileneceğine dair söz verdi not alındı yardımcıları tarafından. sana yardımcı olalım dediler ben kendim için bişey istemediğimi genel insanlarımıza yardımcı olun dedim bu insanlar bizim bi parçamız dedim