Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Raporum % 96, oranı düşürürler mi?

aleco1903

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba hakem hastane %96 olan raporumuzu düşürmek ister mi hastanın durumu rapordaki orandan daha kötü fakat hastanenin tavrı doktorların tavrı hiç hoşuma gitmedi göztepe ssk mervidevnköy polikilinkerinde işlem yaptıran oldu mu ? Herkese teşekkür ederim

Doktorların tavrıyla verilmiyor rapor sanırım.
Hastalığınız neyse ve bunun karşılığı formülde neyse ona göre oran belirlenecek.

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar iyi akşamlar herkese babanem için aldığımız rapora itirazda bulunduk ve en son hakem hastane bize sürekli rapor verdi biz heyette sürekli rapor istemediğimizi söylediğimiz halde hakem hastane sonrası yapılabilecek işlemler nedir daha rapor alamazmıyız hiçbir yerden ne yapmamız gerekiyor teşşekkür ederim şimdiden

hakem hastanesinin verdiği raporu başka hiç bir hastane bozamaz ancak şöyle bir durum varki biraz bekleyin ve bir iddada bulunun ama o iddanızıda kanıtlamak zorunda kalmak şartıyla, ha kanıtlayamazsanız ne olur onu bilmiyorum. bunların kanununda 13. madde dedikleri bir olay var oda şu ki süresiz raporda olsa gidiyorsun ilsgk müdürlüğüne bende bu rapor harici şu hastalıkta başlamıştır diye dilekçe yazıyorsun(deneyimle sabittir) o idda üzerine sizi 13. maddeye dayanarak yeniden başka bir hastaneye sevk ediyorlar ben o iddada bulunduğum iddam doğru çıktı 4. raporumuda almıştım

bilginiz için teşekkür ederim gerçektende hastanın yazılmayan hastalıkları var onu kanıtlayabilirz sadece sürekli rapor vermeleri el
mizi kolumuzu bağladı 3-4 ay geçsin çyle tekrardan başvurayım diye düşünüyorum

başka bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

İyi günler arkadaşlar ben de sağlık rahatsızlıkları var iki haftadır uğraşıyorum
Engelli raporu almak için bugün sonuçlar açıklandı %36 kalıcı engelli raporu verdiler bana %40 lazim benimle doktorlar ilgilenmedi o yüzden böyle oldu gözüm den rahatsizim ve başka rahatsızlıklarım da var neyse %60 puan vermeleri gerekiyordu vermediler itiraz hakkim varmış bu nasıl yapılır itiraz etmek iyimidir kaç kez itiraz edebiliriz birde bana itiraz etsen daha da puanın düşer dediler ne kadar doğrudur bilemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt