Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporumu Maliye'ye teslim ettim. Sonucun gelmesi ne kadar sürer?

ism_77

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bugün %46 oran içeren sadece iştme kaybımı belirten raporumu üç nüsha halinde çalışma belgesi--raporun aslı--ve başvuru dilekçemle beraber maliyeye(defterdarlık) teslim ettim memur sonucun 1-2 ay içersinde işyerime geleceğini söyledi sizcede o kadar sürer mi?

sağlık raporu

arkadaşlar merhaba şubat ayı başlarında vergi dairesi aracılığı ile ankaraya gönderdiğim raporumu

0312 415 32 05 ankara sağlık kurulu nu saat 09:00 /10;00 arası arayarak akıbetini öğrenmek istedim gerekli kimlik doğrulamalarını yaptıktan sonra raporumun gönderdiğim oran ile %46 onaylandığını ve tekrar yalova defterdarlığına gönderildiği müjdesini aldım inşaallah 1-2 haftaya kalmaz işyerime ulaşır

Bu aralar kısalmış süre çokta iyi olmuş valla bekle bekle neydi o zaman geçmiyordu.
Benimki 85 günde anca maliyeye gelmişti,beklemeye dayanamadım gittim maliyeden elden aldım :)

vergi indirimi rapor sonucu

Arkadaşlar merhaba şubat ayının 4'ünde ankaraya göndediğim %46 oran içeren sağlık raporum bu gün itibariyle işyerime ve dolayısıyla elime ulaştı. Lakin raporumu %40 a düşürmüşler yine bugün bir nüshasını alarak sgk ya emeklilik şartlarına sahip olduğumu öğrendim. Kendilerinden işverenime teslim etmek üzere emekli olabilir yazısı almak için müracaat ettim haftaya pazartesi sonucu alacağım sahip olduğum kanuni izinler ve bağzı kişisel gerekçelerle allah izin verirse haziran 25 gibi emeklilik için müracaat etmeyi düşünüyorum ileride inşallah maaş ile alakalı süreçleride sizlerle paylaşmak istiyorum

Üst Alt