Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporumun aslını kaybettim. Renkli fotokopisi aslı yerine geçer mi?

ferhat4959

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhabalar sizden bir ricam raporumun asli yok fotokopisi var asli gibi mühürü aldiğim hasteneden değil başkahastaneden yapa bilirmiyim birde renkli fotokopi asliyerinegeçermi rica etsem bilgilendirseniz

Merhaba,

Raporunuzun fotokopisi eğer Noter onaylı değilse renkli de olsa aslı yerine geçmez.
Herhangi bir hastaneden "aslı gibidir" kaşesi vs yaptıramazsınız çünkü aslı yok.
Bir şekilde yapsanız da bu geçerli olmaz.

Raporu aldığınız hastaneye kaybettiğinizi söyleyerek Raporunuzu tekrar çıkarmanız gerekir.

merhabalarbilgilendirdiğiniz için teşekür ederim

ferhat4959

raporu aldığınız hastaneye gidip elinizdeki renkli fot. Den ne zaman alındığı bellidir raporun fot. çektirip hastaneye aslı gibidir diye onaylatmanız yeterlidir. Benim başıma geldi çünki yada diüğer bir durumu anlatayım benim şu anda şehirler arası yolculuk yapamadığımdan dolayı eğer aldığınız rapor il dışındaki başka bir hastaneden ise oraya gitmeden şöyle yapabilirsiniz bimere başvuru yapıyorsunuz sağlığınızın elverdiği için şu tarihli raporumu kaybettim aracılığınız ile raporun aslı gidibidr diye çoğaltarak tarafıma gönderilmesi diye rica yazısını yazıyorsunuz öylede oluyor ben yaptım çünki

Üst Alt