Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporuna istediğim ibareler yazılmazsa ne yapabilirim?

Namles

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;
Ben dün kurula girdim ve sağlık raporumda yazması gereken ibareleri söyledim zaten başvurumdaki dilekçede de yazıyor. Yarın gelin raporu alın dedi. Raporda dediğim ibareler yazmazsa değişiklik yapabiliyorlar mı bununla ilgili işlem yapan arkadaş oldu mu bilgi verirseniz sevinirim.

İbare derken ne mesela? ben mesela raporu ilk aldığımda ''İSDİHDAM'' işaretlenmemişti, talebim doğrultusunda ertesi hafta heyet toplanma günü yeni rapor vermişlerdi bana istihdam işaretli. buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Ben birden fazla işaretledim (kimlik kartı,ötv,istihdam, sınavlar ) birde araba için şu metin geçmesi lazım diye belirttim hem kurulda hemde başvurumda

Namles
Çıkan raporda herhangi bir değişiklik yapılması sözkonusu olamaz, sizinki biraz emrivaki bi hareket olmuş, muhtemelen yazmıcaklardır, yazmazlarsa yapacagın fazla bir şey yok,
1.süresi içinde itiraz edebilirsin,
2. 6 ay sonra tekrar rapora başvurabilirsin.

Üst Alt