Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporuna itiraz ettim. Bundan sonraki süreç ve sonuç ne olacaktır?

Özlem1976

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar

ben onyıldır özel bir şirkette çalışıyordum fakat rahatsızlığım nedeniyle işten ayrıldım.işten ayrıldıktan birsüre sonra rahatsızlığımıbelgelemek için şahşi olarak başvuruda bulunarak cmt hastası olduğumu kanıtayan %40 özürlü raporumu aldım.daha sonra ihtiyaçlarımdan dolayı tekrar çalışmak için bir işyerine başladım oraya vergi indiriminden faydalanmak için raporumu verdim.raporum vergi dairesi aracılığıyla ankaraya gönderildi gelen cevap neticesinde beni tekrar aynı hastane kurula soktu ve çıkan sonuç ('di.bende hem sonucun etkisiyle hemde yürümekte zorlandığım için işten ayrılmak zorunda kaldım.
üç ay aradan sonra mali durumumda çalışmamı gerektirdiği için tekrar kurula başvurdum.kurulbana tekrar rapor verilemeyeceğini sadece itiraz edelibileceğini söyledi.bende rapora itiraz ettim beni bağlı bulunduğum il devlet hastanesine sevk ettiler.oradaki kuruldanda P özürlü raporu aldım.
merak ettiğim bundan sonraki süreç ne olabilir. sonuç benim için hayırlı olabilimi?
aynı sürece tanık olan veya bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

özlem1976

Özlem hanım, yukarıdaki mesajınızda oranlar çıkmamış. rica etsem % işareti ile oran arasında bir boşluk bırakarak yazar mısnız oranları (ör: % 49)

hakem hastanesinin raporu % 40 ve üzeri ise bu oran Ankara'da onaylanarak geri gelecektir.

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

%40 olan raporum ankaranın isteği doğrultusunda aynı hastanaden yüzde yirmsekiz rapor verildi.5 ay sonra itiraz ettim bağlı bulunduğum il sağlık müdürlünden yüzde elli rapor aldım merak etttiğim bundan sonraki süreç ne olcak..

Hakem hastanesinden alınan rapor büyük olasılıkla Ankara'dan onaylanacaktır. Yukarıda verdiğim telefon numaralarını arayarak bilgi edinmeye çalışın...

Üst Alt