Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporuna itiraz sonrası heyet raporu sorunu..?

Gunay_oguz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese. Ben Diyarbakır araştırma hastanesinde heyete girdim ve %36 aldım itiraz edip batman araştırma hastanesine gittim. Orda tüm işlemleri bitirdim heyete girdim 20 gün sonra hastaneyi arayıp sonucu sorduğumda ( normal de itirazdan sonra 30 gün içinde işlemleri bitirmek gerekiyor) toplam da 5 gün geçtiğini söylediler. Gidip itiraz dilekçesini geri çekmemi oradaki hastaneden %42 aldığımı raporu yeniden düzenleyip 15 ile 20 gün arasında sisteme alacaklarını söylediler. 15 gündür olmasini bekliyorum aradığımda hastanedeki yetkili sürekli beklememi söylüyor. Şimdi normal de itiraz olmadan tekrar rapor almak için 6 ay dolması gerekiyor böyle bir işlemi il sağlık müdürlüğünden bayan bilmiyorum dedi sadece dilekçeyi geri aldığını söyledi. Var mi böyle bir işlem bilgisi olan veya böyle bir durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz?

Ulan ne karın ağrısı işler arkadaş banda yüzde 9 rapor verdiler bende itiraz ettim kayseri şehir hastanesine sevk etti. birde 218 tl para istiyorlar işlerin kaç günde biteceği de belli değil bizim he rişimiz neden böyle sıkıntılı çetrefilli....
dövünce doktoru dövdü oluyor yeter beeee....:mad::mad:

Ben ödeme yapmadım itirazda devlet hastanesi olunca ödeme olmuyor bildigim kadarıyla ama süründüğümüź kesin

Gunay_oguz

hemde ne sürünme ....
kim ne derse desin abi bu ülkede paran kadar sağlık var parası olmayan bu ülkede ölsün sürünsün devlet hastanesine gidiyon kimse yüzüne bakmıyor özele gidiyon bir dünya para üniversite hastaneleri yeni mezun çaylak dolu eeee ne olacak bizim bu halimiz....

Üst Alt