02/11/2009 yılında İstanbul Silivri 4 Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru olarak göreve başladım. 16/03/2012 yılında iki böbreğimin de iflas etmesi sebebiyle diyaliz makinesine bağlı yaşamaya başladım. 05/09/2012 yılında İstanbul Medicana Hastanesinde annemden böbrek alınarak nakil yapıldı. Böbrek nakli sonucunda Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Sağlık Kurulu tarafından ''HAFİF İŞLERDE ÇALIŞIR'' ibaresi ile % 70 özürlü raporu verildi. Bundan sonra ki hayatımı diyetli ve sürekli kontrol altında geçirmem gerekiyor.
Resmi Gazatede 06/04/2006 tarihinde 2006/10218 karar sayısı ile yayımlanan tüzüğün İkinci Bölüm Personel, Görev, Yetki ve Sorumlulukları başlığı altında ki İnfaz Ve Koruma Memurunun görevleri tanımlanmıştır. Tanımlanan görevler sağlığım açısından uygun değildir. Şu anda devam ettiğim infaz koruma memurluğu görevinin gereğini sağlığım nedeniyle yapamamaktayım.
Sağlığıma uygun bir pozisyonda Adalet Bakanlığı veya başka bir kamu kurumunun Merkez Teşkilatında sınavsız olarak sağlık sebebi ile geçiş yapabilir miyim? Böyle bir hakkım varsa bunu nasıl yapacağım?
Sağlığım acısından bu görevi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Arakadaşlar bu yazıyı Devlet Personel Başkanlığına Gönderdim. Sizinde Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca başka Hangi Kuruma göndersem yardımcı olurlar.
Resmi Gazatede 06/04/2006 tarihinde 2006/10218 karar sayısı ile yayımlanan tüzüğün İkinci Bölüm Personel, Görev, Yetki ve Sorumlulukları başlığı altında ki İnfaz Ve Koruma Memurunun görevleri tanımlanmıştır. Tanımlanan görevler sağlığım açısından uygun değildir. Şu anda devam ettiğim infaz koruma memurluğu görevinin gereğini sağlığım nedeniyle yapamamaktayım.
Sağlığıma uygun bir pozisyonda Adalet Bakanlığı veya başka bir kamu kurumunun Merkez Teşkilatında sınavsız olarak sağlık sebebi ile geçiş yapabilir miyim? Böyle bir hakkım varsa bunu nasıl yapacağım?
Sağlığım acısından bu görevi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Arakadaşlar bu yazıyı Devlet Personel Başkanlığına Gönderdim. Sizinde Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca başka Hangi Kuruma göndersem yardımcı olurlar.