Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sebebiyle ikinci kez tayin hakkı kullanabilir miyim?

mtarkali

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Dostlar
MEB de engelli kadroda hizmetli olarak çalışmaktayım. yaklaşık 3 ay önce tayin dönemi dışında ek 3 maddesini kullanarak tayin istedim. Ama şuan şartlar değişti ve geldiğime pişman oldum diyebilirim. Sağlık kontrollerimi burada yaptıramıyorum ve havalar soğudukça sağlığımı olumsuz yönde etkilemektedir. Geri dönmek istiyorum dilekçemi verdim raporum ve danıştay kararını ek olarak sunduğum halde olumsuz dönüş yapıldı.

Şimdi yeni bir dilekçe daha yazacağım ama sağlam güçlü bir şekilde ve bu hakkımdan yararlanmak adına ne yapmam gerekiyor ?

Tedavinizin orada mümkün olmadığını ve hava şartlarından sağlığınızın olumsuz etkinlendiğini belirtin ayarıca isteğiniz yerde boş kadro olup olmadığını arayıp öğrenin boş kadro varsa onuda belirtin bu şekilde olumlu dönüş olunacaktır. Bakanlığı arayıp bilgi alabilirsiniz.

DaemonTargaryen

şimdi konuştum ilgili şube müdürü ile, komisyon tarafından kısa süreli tayinlerde onaylanmıyor dedi. ya doktor raporu ile tekrar dilekçe verirsin komisyon yeniden inceler ya da 1 sene gibi bir süre çalışacaksın öyle dilekçe vereceksin. dedi
burada benim tedavimi uygulayacak doktor yoksa raporumu nasıl yazacak bilemedim.

mtarkali hastaneden sağlık probleminizle ilgili bölümlerden 1 veya 3 hekim imzalı durum bildirir raporu almak elinizi güçlendirir bence.. yakınınızdaki bi devlet hastanesinin sağlık kurulu birimini arayarak sorun bakalım..

Bulunduğunuz yerde tek aile yakınız yoksa onu belirtin engel durumunuz ne bilmiyorum ama gereksinimlerimi tek başıma karşılayamadığından aile üyenizin olduğu ikametgah ettiği ile şeklinde.

jonjon
randevu aldım konuşup durumu anlatıp rapor isteyeceğim.

DaemonTargaryen
ikametim geldiğim yerde duruyor halen, tekrar oraya gitmek istiyorum zaten. rapor alıp tekrar deneyeceğim. buna da yok derlerse 6 ay sonra bi daha yazacağım.

mtarkali
Merhabalar. bilgi için not düşeceğim
Dilekçemin cevabı tekrar red geldi. sağlık mazeretimi kabul ediyorlar ama tekrar geldiğim şehre dönmek için kabul edilmiyor.
Bulunduğum şehirde sağlığına uygun başka ilçelere tayin alabilirsin diye cevap vermişler kısacası.
Şuan böyle bir işe girecek durumda olmadığım için 6 ay daha bekleyip sonrasında tekrar dilekçemi yenileyeceğim.
İlginiz için teşekkürler.

Üst Alt