Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sektöründe çalışan engelli 657'li memur nöbet tutar mı?

meryez

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
657 li memur olarak üniversite hastanesinde çalışıyorum. Hafta sonu nöbetleri var. %80 engel durumum var.Durum bildirir raporlarımı ve dilekçemi insan kaynaklarına verdim. 657 devlet memuru yasasında özürlü memur gece vardiyası ve gece nöbeti tutamaz ibaresi var.Bu gündüz nöbeti için de aynı değilmi?Sonuçta ben haftalık 40 saatlik çalışma süremi dolduruyorum. Teşekkür ederim.

yüzde 80 engelle çalışabiliyorsan gündüz nöbeti de tutabilirsin çalışmaktan iyidir

Gündüz nöbeti açısından bir düzenleme yok diye biliyorum. Sadece, uzun mesai sağlık açısından sıkıntıya yol açıyorsa, buradan hareketle muafiyet talebinde bulunulabilir

İyi geceler aynı durum bende de var , gündüz için düzenleme yok demek ki yani nöbet tutmak istemesek de tutabiliyoruz ? meryez son durum nedir sizde ?

benim duyduğum kadarıyla onun içinde rapora ekleme yapılıyormuş hastaneden nöbet tutamaz diye ama gerçeklik payı ne kadar bilmem

Üst Alt