Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunları nedeni ile memurluktan istifa edersem tazminat alır mıyım?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Engelli memurluğa(4c) 2016 yılında 100 de 45 ile atandım. Şu an çeşitli hastalıklardan raporum 85. Sağlığım nedeni ile çalışamıyom emeklide yapmazlarsa istifa edersem tazminat alabilirmiyim

Kural olarak, işten kendi rızasıyla ayrılan yani istifa eden işçinin kıdem tazminatı talep etme hakkı bulunmamaktadır. Fakat haklı bir sebep ileri sürülerek işten ayrılma durumunda, istifa eden işçi kıdem tazminatı alabilir.

https://www.google.com/search?q=istifa+edersem+tazminat+alabilirmiyim&oq=istifa+edersem+tazminat&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIICAQQABgWGB4yCAgFEAAYFhgeMggIBhAAGBYYHjIGCAcQRRg80gEJMTEzNDNqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

mehmet_ea
Bildiğiniz üzere hastaneden istirahat raporuda alabilirsiniz?
Neden en zorunu seçiyorsunuz/seçmektesiniz siz?

İSTİRAHAT RAPORU geçicide olsa "RAHATLAMA SAĞLAR"

Bilginiz olsun.

(Gölge)
360 gün daha prim yattığı zaman (ASKERLİK BORÇLANMASI YAPMADAN) 2024 yılının KASIM ayı başında TAM OLARAK EMEKLİ OLUYORUM BEN.
(16 TAM YIL ve 5.760 GÜN İLE)

Üst Alt