Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunlarımdan dolayı işten ayrılmak için ne yapmalıyım?

Canocan58

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar hepinize merhaba
Ben çalıştığım kurumdan saglik sorunlarımdan dolayı ayrılmak istiyorum
Ne yapmam gerekiyor
Dün hastaneye gittim
İsyerinden yazı getir dediler
Yazı gerekiyormu yoksa hastaneden direkt alabiliyormuyuz
Lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim

tazminat almak için hastane raporu almak istiyorsunuz sanırım. sigortalılıkta toplam 15 yıl 3600 günü tamamladıysanız sgk dan alacağınız yazı ile kendiniz çıksanız bile tazminat alabilirsiniz.yok tamamlamadıysanız hastane sağlık kurullarına başvurup rapor alabilirsiniz.
engelli raporu için işyeri yazısına gerek yok.direk randevu alıp başvurabilirsiniz. ancak hastanenin bu raporu vermeye yetkili olması şart.

raporunuzu sgk bakırköy osmaniye polikliniğine heyet randevu için randevu alıp çıkarabilirsiniz. isterseniz nasıl olacağını randevuyu nasıl alacağınızı size yazabilirim.

Dün tam tesekkullu herhangi bir hastaneye gittim bu raporu veririz dediler ama yazı istediler
15 senemi henüz doldurmadim
Bugun aradigimda Durum bildirir raporu verebiliriz diyor hastane
Peki o rapor işime yarayacakmi ?

onu bilemeyecem. ama devlet hastanesi olması senin yararına olur. %40 ve üzeri oranda rapor alırsan engelli sayılırsın. tüm engelli haklarından faydalanırsın. yaşını beklemeden erken emekli olursun

durum bildirir yazısının bir işe yaramayağını düşünüyorum yanılıyorda olabilirim. rahatsızlığın nedir. paylaşırmısın

Üst Alt