Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan yoruldum!

esmeradamm

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Nerdeyse 10 tane hastalığım var. Sağlam olan şeylerden biride piskolojim onunda bozulması an meselesi bıktım bu hayattan... Sağlık için dua ediyorum olmuyor. Allah rızası için insanlara yardımcı oluyorum olmuyor. Kimseye zararım yok zaten engelli insanın kime ne zararı olacak... Ölmek için dua ediyorum olmuyor sadece her gün birkaç saat işkence çekiyorum.

Daha 20 li yaşlardayım bu genç yaşımda bile bu kadarını çekiyorsam yaşlanınca neler olur neler... Senelerdir intihar etmeyi düşünüyorum ama dinen günahından dolayı vazgeçiyordum ama artık iyice mantıklı gelmeye başladı...

Ameliyat olunca o kadar ağrı çekip sonrasında daha büyük bir ameliyat olmam gerekiyor. Son kez bir daha ameliyat olacağım bu ameliyata da 6 bin tl vereceğim. Sonrasında aylarca ağrılarını çekeceğim ve eğer 6 ay sonrasında düzelmezse intihar etmeyi düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir bu konu hakkında?

D vitamini seviyenizi ölçtürün + idrar ph sını baktırın sonra benim ile iletişime geçin tmm birde hastalığınız ne onu yazmayı unuttunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba engelli değilim ama benim de bir çok rahatsızlığım var. Sürekli ağrılarım var aynı zaman da psikolojide bozuk. Allah'tan gelene razıyız deyip katlaniyoruz. Intiharı düşünmeyin öteki dünyanızı da yakmayın.

Hastalıkların ne bilmiyorum ama psikolojik açıdan kendini bir boşluğa bıraktın mı inan sonu gelmez bir çukura düşüyorusun. Psikoloji çok önemli öyle önemli ki para ile, ameliyat ile düzelme imkanı bile yok. Sana tavsiyem spora başla, hoşuna gidecek seni hayata bağlayan bir hobi edin, kitap oku(seni etkileyecek hoşuna giden kitapları oku. Baktın sıkıcı geldi kitabı hemen bırak başka kitaba geç,) intihar konusuna gelince hemen hemen her insan hayatının bir döneminde intiharı düşünür bunu kendine has bir durum olarak algılama ve psikolojini bozma.

Yukarıda değindiğim konuları iyi düşün ve intiharı unut. Zaten öleceksin aceleye ne gerek var? Yani şuan ki kötü ruh halin sonsuza dek sürmeyecek hastalığın ne olursa olsun önemi yok. Mücadele et kaybedecek olsan bile. Umudunu da yitirme.

Üst Alt