Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunuma rağmen uygun olmayan görev veriyorlar! Ne yapabilirim?

ertackaracan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Ben %47 engelli raporuna sahibim.PTT kuruluşunda çalışmaktayım ve bana dağıtım yaptırıyorlar.Benim görmemde sıkıntı var ve bunu müdüründen tut başımızdaki şefimiz biliyor ancak bilmemezlikten geliyorlar. Bunun kanunlarda bir cezası varmı yoksa bu yapılana katlanmak zorundamıyız.

Not: Dağıtıcı olmama rağmen dağıtıcılardan eksik,içerdeki personellerle aynı parayı alıyorum.

Kamu denetçiliğine başvurabilirsiniz.

Ben önce google a kamu denetçiliği yazmıştım. Resmi siteyi tıkladım. Sonra başvuru kısmını arayıp buldum. Site yönlendiriyor sizi zaten.

İşkur a şikayet edin. Denetçilerini gönderirler...Gereği yapılır

Çalışma Hakkında !

Ben 4.5 sene önce ptt bünyesinde engelli işçi olarak 'İçeride' çalıştırılmaya başlandım.Bu sene alınan bir kararla yaklaşık 6-7 aydır dağıtıma çıkıyorum.Benim gözümün biri görmüyor ve çoğu zaman zorlanıyorum.

Benim öğrenmek istediğim;Ben sağlık problemimden dolayı kendim çıkarsam herhangi bir tazminat alabilirmiyim ? Kurum hiçbir şekilde çıkarmaya yönelmiyor.

Bunlar mobbing e girer, iş sözleşmesini haklı nedenle feshetme hakkı verir. Sağlığınıza uygun olmayan bir iş dayatılamaz, tamamen haksız hukuksuz olur

bu tip şeyleri okuyunca şaşırıyorum
insanlar bu kadar zalimm ve duyarsız olmamalı

Üst Alt