Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunumdan dolayı hızlı yazamıyorum. Sınavda bana hak tanınır mı.?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
merhaba rakadaşalr ben mimar sinan üniv de okuyordumhastalığım sebebiyle (nörofibromatosiz tip2 ) 3 ndönem kayıt dondurdum şimdi eylülde devam etmek istiyorum. ama durumum düzte nrmal gibi yürüyebiliyorum afolarla yokuş iniş .ıkışı bira zorlanıyorum , merdivenlerde çok zorlanıyorum , olduğum yerde arasıra sekerek duruyorum , koltuk değneği falan kullanmıyorum. ellerim kalemle yazı işi yavaş ve zaten yazım kötüydü biradaha kötü oldu.

şimdi üniv de giriş katta derslik yok matematik bölümünün derslikleri 4. kkatta bi de vodrum ve 1. katta , asansör yok asansör için uygun bi yerlerde yok

ben bu dersliklerin konumu ve sınavda yavaş yazı sorunu için ne gibi haklarım var . arkadaşlar biraz bölüm baaşkanına çıtlatmışlar o da devam zorunluluğu koşmayız gibi laflar etmiş ama bölüm de oldukça zor matematik . son olarak ben gebzede yaşıyorum okumak için bu sefer ailemle birlikte okula yakın bi yerlere taşınmam lazım okul beşiktaş merkezde bi öneriniz var mı?

teşekkürler...

Mimar Sinan Üniversite'sinin Beşiktaş kampüsünde tanıdığım iki öğretim görevlisi var. Onlarla konuşup buraya yazacağım... Sorun olabilecek konuları aşabileceğiini düşünüyorum. Hele başla okula...

okula kesinlikle başlıyacağım zaten istemediğim bi fiziki durum var ama istedğim gibi yaşamak da var

Eski bir bina olması itibarı ile Mimar Sinan Üniversitesi'nin mimarisi çok uygunsuzmuş.
Önceden telefonla (0212 236 69 36 / 127) arayıp okulda olduklarını teyit ettikten sonra -sen ve ailen- Matematik Bölümü başkanı Prof. Dr. Fatma Şenyücel hocayla ve dekan ya da dekan yardımcılarından biriyle (Yrd. Doç. Dr. Güzin SEVİN hoca olabilirmiş mesela) görüşmen çok yararlı olabilirmiş.
Eğer okula gideceğiniz gün -bu bilgileri aldığım arkadaşım- olan Yrd.Doç.Dr. Sibel YARDIMCI okuldaysa o da görüşmede sizinle birlikte olabileceğini söyledi (okulda olup olmadığını teyit için: 0212-236 69 36 -121 ve 176). Ayrıca, kendisinin de konuşabileceğini ama sizin gelip konuşmanızın çok çok daha doğru ve yararlı olacağını özellikle ekledi.

ben gittim görüştüm bahsettiğiniz fatma şenyücel hoca aram gayet iyi, o da senin dediğin gibi fiziki yetersizlikten bahsetti. ama ben merdivenleri çıkmakta o kadar zorlanmadım merdivenler normal merdivenlerden alçakmış. zaten ilk dönem üst katlarda çok dersim yok belki ikinci dönem biraz Daha güçlenirim daha da kolay çıkarım, şimdilik o kadar büyük pproblem değil. önümüzdeki dönem eylül de okula başlıcağım.ilginiz için teşekkürler

Üst Alt