Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık sorunundan dolayı rapor almam gerek ama işten atılırım diye de tereddütüm var!

dret

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bipolardan dolayı çalışamıyorum kendime ne zaman gelirim bilmiyorum rapor hakkım doldu 11 gün biraz daha rapor alırsam işçi olarak çalıştığım yer işten atar. yıllık izinin de zamanı gelmedi alamıyorum. Kafamı toplamam için 2,5 ay en az izne ihtiyacım var. Yasal olarak ve işten atılmadan nasıl çözüm bulurum, saolun. Allah razı olsun şimdiden, gösterdiğiniz yollar için.

dret

İşveren ile konuşup durumu izah etmekten başka bir yol yok maalesef. Gerekirse ücretsiz izin olarak işlem yapsın işveren

@OturanBoğa

kamu kurumunda çalışıyorum nasıl olabilir?

Bipolar ve MS hastasıyım sol gözümde görme kaybı var ve hep yorgunum. Bunun dışında bipolar rahatsızlığımdan dolayı evden dahi çıkamayacak durumdayım. Geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var. Lütfen bana akıl verin.

Üst Alt